Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

14 ηθοποιοί που ίσως δεν γνωρίζετε ότι έχουν πεθάνει!

14 ηθοποιοί που ίσως δεν γνωρίζετε ότι έχουν πεθάνει!

Όταν βλέπουμε ταινίες στην τηλεόραση ή τον κινηματογράφο, υπάρχουν περιπτώσεις ηθοποιών που μας συγκινούν με την ερμηνεία τους. Υπάρχουν μάλιστα ηθοποιοί με τους οποίους έχουμε αναπτύξει… ιδιαίτερους δεσμούς λόγω των χαρακτήρων που υποδύονται.

Μπορεί να μην γνωρίζετε όλους αυτούς τους ηθοποιούς με το όνομά τους, αλλά σίγουρα τους αναγνωρίζετε και θυμόσαστε τουλάχιστον έναν ρόλο από την “σύντομη” καριέρα τους.

Σύντομη, καθώς ίσως δεν γνωρίζετε ότι και οι 14 αυτοί ηθοποιοί δεν είναι πια εν ζωή. Πρόκειται για τους Lee Thompson Young, Brittany Murphy, Heather O’Rourke, Dominique Dunne, Brad Renfro, Jonathan Brandis, Dana Plato, Lisa Robin Kelly, Thuy Trang, Michael Clarke Duncan, Harold Ramis, Andy Hallett, Taylor Negron, “Rowdy” Roddy Piper. Δείτε ένα βίντεο αφιέρωμα στους ηθοποιούς αυτούς και τους χαρακτήρες που κατά καιρούς ενσάρκωσαν.

Michael Clarke Duncan

Το 2012 άφησε την τελευταία του πνοή άφησε ο 54χρονος Μάικλ Κλαρκ Ντάνκαν, γνωστός από την ερμηνεία του στο «Πράσινο Μίλι», οκτώ εβδομάδες μετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη.
Ο επιβλητικός 54χρονος αφήνει πίσω του συμμετοχές σε δεκάδες ταινιές, συμπεριλαμβανομένου τα Αρμαγεδών, Πλανήτης των Πιθήκων, Sin City, Green Lantern, Kung Fu Panda.

Η μεγαλύτερη διάκριση που έχει λάβει ποτέ ήταν η υποψηφιότητά του για Όσκαρ στην κατηγορία του Β Αντρικού Ρόλου το 1999 για τον ρόλο του στο Πράσινο Μίλι. Σύμφωνα με τους πολλούς φίλους του, ο Μάικλ χαιρόταν κάθε στιγμή (ακόμη και τις αποτυχίες) της καριέρας του, μη ξεχνόντας την εποχή που δούλευε στο Σικάγο σκάβοντας χαντάκια για εταιρία φυσικού αεριόυ, ενώ για περίπου 10 χρόνια ήξταν σωματοφύλακας επωνύμων, όπως των Τζέιμι Φοξ και Γουίλ Σμίθ.

Brittany Murphy

Στις 20 Δεκεμβρίου 2009, η 32χρονη ηθοποιός Brittany Murphy βρέθηκε νεκρή στο μπανιέρα του σπιτιού της στο Λος Άντζελες. Τα προβλήματα της Brittany με τον διαβήτη, την ανορεξία και την κατάθλιψη ήταν γνωστά γι’ αυτό και πολλοί έσπευσαν γρήγορα να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι ο θάνατός της οφείλονταν σε υπερβολική δόση φαρμάκων. Λίγες μέρες όμως μετά τον θάνατό της, η ιατροδικαστική εξέταση ήρθε να ανατρέψει τα δεδομένα. Η 32χρονη είχε χάσει την ζωή της από πνευμονία και επιπλοκές από συνταγογραφούμενα φάρμακα.

Πέντε μήνες μετά τον θάνατό της Brittany, ο σύζυγός της και διάσημος σκηνοθέτης Simon Monjack, βρέθηκε νεκρός από καρδιακή προσβολή στο ίδιο σπίτι που η γυναίκα του άφησε την τελευταία της πνοή. Χρειάστηκε ωστόσο να περάσει αρκετός καιρός για να φανερωθεί η αλήθεια. Ύστερα από έρευνα του τμήματος Δημόσιας Υγείας του Λος Άντζελες αποκαλύφθηκε ότι η Murphy και ο Monjack, έχασαν τη ζωή τους από την μούχλα που είχε εξαπλωθεί στην πολυτελή έπαυλη στην οποία διέμεναν.

Μπραντ Ρένφρο

Η πρώτη εμφάνιση του Μπραντ Ρένφρο στον κινηματογράφο έγινε το 1994 στην ταινία The Client σε ηλικία μόλις 12 ετών. Τον ανακάλυψαν στα 10 του χρόνια και ο μικρός Μπραντ έπαιξε στο πλευρό της Σούζαν Σαράντον και του Τόμι Λι Τζόουνς, στην ταινία του Τζόελ Σουμάχερ The Client, μια από αυτές που είχαν μεγάλη ειπρακτική επιτυχία το 1994.

Πρωταγωνίστησε σε πολλές ταινίες, όπως το 2001 στο Ghost World και στο Bully , το 2005 στο The Jacket με την Κίρα Νάιτλι και τον Άντρειν Μπρόντι, ενώ το 1995 ενσάρκωσε το Χακ Φιν στην ταινία Tομ και Χακ. Έπαιξε επίσης σε επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς Law & Order: Criminal Intent. Λίγο πριν από το θάνατό του, εμφανίστηκε στην ταινία The Informers. Ο Ρένφρο βρέθηκε νεκρός στις 15 Ιανουαρίου του 2008 στο διαμέρισμά του στο Λος Άντζελες, έχοντας περάσει την προηγούμενη νύχτα πίνοντας με φίλους. Ο θάνατός του, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα, ήταν αποτέλεσμα υπερβολικής δόσης ηρωίνης.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις