Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

14 παράξενοι κανόνες που πρέπει να ακολουθούν τα βασιλικά μέλη

14 παράξενοι κανόνες που πρέπει να ακολουθούν τα βασιλικά μέλη

Δεν είναι και τόσο εύκολη η ζωή ενός μέλους της βασιλικής οικογένειας! Δείτε 14 αυστηρούς κανόνες που πρέπει να ακολουθούν.

Αν πιστεύετε ότι η ζωή μίας βασίλισσας είναι εύκολη, κάνετε λάθος! Το παρακάτω βίντεο συγκεντρώνει 14 αυστηρούς και παράξενους κανόνες που πρέπει να ακολουθούν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Τόσο η Βασίλισσα Ελισάβετ όσο η Δούκισσα του Κέιμπριτζ απαγορεύεται να υπογράψουν αυτόγραφα. Μπορούν να υπογράψουν επίσημα έγγραφα ωστόσο ποτέ δεν πρέπει να δείξουν την υπογραφή τους σε δημόσια θέα, για λόγους ασφαλείας.

Μπορεί να σας φαίνεται παράξενο, όμως τα βασιλικά μέλη δεν πρέπει να τρώνε θαλασσινά. Γιατί; Τα θαλασσινά προκαλούν συχνά αλλεργίες και δεν θα πρέπει να θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή των βασιλικών μελών.

Αν έχετε σκοπό να γίνεται πριγκίπισσα, μη τολμήσετε να βάψετε τα νύχια σας κόκκινα! Από τη στιγμή που θα ανήκετε στη βασιλική οικογένεια τα μόνο χρώματα στα νύχια που μπορείτε να χρησιμοποιείτε είναι οι nude αποχρώσεις. Το ίδιο συμβαίνει και στα ρούχα, όπου τα φανταχτερά σχέδια και τα κοντά μήκη απαγορεύονται αυστηρά.

Άλλος ένας παράξενος κανόνας είναι η κατάργηση των προσωπικών λογαριασμών στα social media. Ούτε Instagram, ούτε Twitter, ούτε Facebook για τη βασιλική οικογένεια. Το μόνο που επιτρέπεται είναι λογαριασμοί που διαχειρίζονται από ειδικούς συμβούλους.

Παράλληλα, ένας πολύ σημαντικός κανόνας είναι να μη ταξιδεύει όλη η οικογένεια μαζί. Αυτό γίνεται για να βεβαιωθεί η συνέχεια της οικογένειας αν όλα τα μέλη χάσουν τη ζωή τους. Βέβαια, ο συγκεκριμένος κανόνας δεν είναι ιδιαίτερα πρακτικός και συχνά δεν τηρείται.

Φυσικά, η επαφή και η έκφραση συναισθημάτων σε δημόσιο χώρο είναι ο κανόνας που πρέπει να ακολουθούν αυστηρά όλα τα ζευγάρια!

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: BRIGHT SIDE

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις