Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Η 87χρονη που έγινε viral για τις καλλιτεχνικές δημιουργίες της στον υπολογιστή

Η 87χρονη που έγινε viral για τις καλλιτεχνικές δημιουργίες της στον υπολογιστή

Τα παιδιά της της είχαν αγοράσει πριν χρόνια έναν υπολογιστή. Δεν περίμεναν όμως ότι θα χρησιμεύσει για να εκφράσει το καλλιτεχνικό της ταλέντο…

Οι περισσότερες γιαγιάδες στον ελεύθερό τους χρόνο απολαμβάνουν να πλέκουν, να μαγειρεύουν ή να ασχολούνται με τον κήπο. Για την Concha Garcia Zaera η στιγμή που την γεμίζει ψυχικά όσο καμία άλλη, είναι η ώρα που περνά μπροστά στον υπολογιστή της και συγκεκριμένα στο πρόγραμμα της ζωγραφικής.

Ο άνδρας της αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και ήταν δύσκολο και για τους δύο να βγουν εκτός σπιτιού ή να δεχτούν επισκέψεις σπίτι τους. Για αυτό, η 87χρονη ήθελε να βρει έναν άλλον τρόπο να περνά ευχάριστα στιγμές μέσα στο σπίτι της. Έτσι, ανακάλυψε το πρόγραμμα ζωγραφικής του ηλεκτρονικού της υπολογιστή. Τα παιδιά της της είχαν αγοράσει πριν χρόνια τον υπολογιστή, όμως δεν περίμεναν ότι θα χρησιμεύσει για να εκφράσει το καλλιτεχνικό της ταλέντο.

View this post on Instagram

Este dibujo, lo copié de una bolsa que me dieron en la farmacia. Pongo en stories el original

A post shared by Concha García Zaera (@conchagzaera) on

“Στην αρχή άρχιζα να ζωγραφίζω απλά σπίτια. Ύστερα, προσπάθησα να πειραματιστώ με πιο δύσκολα σχέδια και σιγά σιγά τελειοποιούσα την τεχνική μου! Σήμερα, μπορώ να ζωγραφίσω σχεδόν οποιοδήποτε τοπίο!”, δηλώνει η ίδια για την Τέχνη της και συμπληρώνει: “Δεν έχω φαντασία όμως λαμβάνω έμπνευση από καρτ ποστάλ που μου έχει στείλει κατά καιρούς ο άνδρας μου ή ακόμα και από ζωγραφιές που βρίσκω από το Ίντερνετ”.

Πάνω από δύο εβδομάδες χρειάζονται για να ολοκληρώσει με την δεξιοτεχνία της έναν πίνακα στο πρόγραμμα ζωγραφικής του υπολογιστή της. “Προσέχω πολύ κάθε λεπτομέρεια έτσι ώστε να φαίνεται ο πίνακας όσο πιο αληθινός γίνεται!”, καταλήγει.

Οι εγγονές της έκαναν έναν λογαριασμό στο Instagram (conchagzaera) με τις καλλιτεχνικές της δημιουργίες και έκαναν την γιαγιά τους viral! Περίπου 170.000 ακόλουθοι παρακολουθούν τις ζωγραφιές της Concha και θαυμάζουν το ταλέντο της.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Know More!

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις