Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Nissan και New Balance δημιούργησαν ένα SUV αυτοκίνητο που μοιάζει με αθλητικό παπούτσι

Nissan και New Balance δημιούργησαν ένα SUV αυτοκίνητο που μοιάζει με αθλητικό παπούτσι

Η Nissan και η New Balance συνεργάστηκαν και δημιούργησαν ένα SUV αυτοκίνητο που μοιάζει με αθλητικό παπούτσι, το οποίο εκτίθεται σε διάφορα σημεία στο Τόκιο και διασχίζει τους δρόμους της πόλης.

Πρόκειται για το Kicks 327, το SUV αυτοκίνητο της Nissan που μοιάζει με αθλητικό παπούτσι της New Balance και σκοπεύει να προωθήσει τόσο το νέο δημιούργημα της αυτοκινητοβιομηχανίας όσο και το κλασσικό δημιούργημα της εταιρείας αθλητικών ειδών ένδυσης και υπόδησης. 

Με στόχο την προώθηση του ηλεκτροκίνητου Kicks SUV της Nissan, η συνεργασία παίζει με το όνομα του αυτοκινήτου, το οποίο σε αργκό σημαίνει αθλητικό παπούτσι.

«Το όνομα του αυτοκινήτου -Kicks- σημαίνει “αθλητικό παπούτσι” σε αγγλική αργκό. Αυτό έγινε η απαρχή της ιδέας και οδήγησε στην υλοποίηση μια σύνδεσης με sneakers» εξήγησαν από την αυτοκινητοβιομηχανία.

Και η New Balance υπογράμμισε ότι ο χαρακτήρας του αθλητικού παπουτσιού αντιστοιχεί σε αυτόν του SUV.

Δείτε το Kicks 327:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 神奈川日産自動車 (@kanagawanissan)

«Το 327 είναι μοντέλο που γεννήθηκε από τη σχεδιαστική έμπνευση των υποδημάτων της εταιρείας, τη δεκαετία του 1970» είπε ο Ken Suzuki, διευθυντής μάρκετινγκ της New Balance Japan.

«Ο σχεδιασμός του στυλ και της σόλας του μοντέλου για ορεινό τρέξιμο έχουν μετουσιωθεί σε μόδα, κάνοντάς το ένα υπόδημα που ακτινοβολεί στη πόλη. Όταν άκουσα για την ιδέα του Kicks από τη Nissan, αμέσως σκέφτηκα ότι θα ταίριαζε με το 327» πρόσθεσε.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις