Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Αεροπλάνο ήταν στον αέρα για 14 ώρες έχοντας μια τρύπα

Αεροπλάνο ήταν στον αέρα για 14 ώρες έχοντας μια τρύπα

Τον γύρο των social media κάνουν τις τελευταίες ώρες εικόνες που δείχνουν ένα αεροπλάνο που έκανε ταξίδι 14 ωρών έχοντας μια… τρύπα! Το περιστατικό συνέβη, σύμφωνα με αυστραλιανά ΜΜΕ, σημειώθηκε την 1η Ιουλίου και κάποιοι επιβάτες αναφέρουν ότι ενδεχομένως η τρύπα να δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια ή λίγο μετά την απογείωση.

Το αεροπλάνο, με 140 επιβάτες, είχε απογειωθεί από το Ντουμπάι και η μεγάλη τρύπα στο πλάι του εντοπίστηκε μετά την προσγείωσή του στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας και αφού ήταν στον αέρα για 14 ώρες! Η εταιρεία ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι το περιστατικό δεν είχε «καμία επίπτωση στην άτρακτο, το πλαίσιο ή τη δομή του αεροσκάφους».

Αυστραλιανά ΜΜΕ αναφέρει ότι οι πιλότοι είχαν επικοινωνήσει με τον Έλεγχο Εναέριας Κυκλοφορίας στο αεροδρόμιο του Μπρισμπέιν λίγο πριν από την προσγείωση, για να αναφέρουν ότι υποπτεύονταν ότι είχε σκάσει ένα ελαστικό κατά την απογείωση και ζητούσαν να τους συναντήσουν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κατά την προσγείωση.

Ορισμένοι επιβάτες ανέφεραν μάλιστα ότι το περιστατικό μπορεί να συνέβη κατά τη διάρκεια ή λίγο μετά την απογείωση. «Έγινε ένας δυνατός κρότος και τον ένιωσα και μέσα από το πάτωμα», δήλωσε ένας επιβάτης, μιλώντας στην αυστραλιανή εφημερίδα «The Courier Mail». «Το πλήρωμα καμπίνας παρέμεινε ήρεμο, σταμάτησε το φαγητό και πήρε τηλέφωνο και έλεγξε τα φτερά και τους τους κινητήρες» πρόσθεσε.

Οι επιθεωρητές ανακάλυψαν, επίσης, μια αποκολλημένη βίδα στο πτερύγιο του αεροσκάφους, αλλά δεν είναι ακόμη γνωστό αν τα δύο περιστατικά σχετίζονται μεταξύ τους.

Το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια και κανένας επιβάτης δεν αναφέρθηκε ότι τραυματίστηκε. 

Δείτε βίντεο:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις