Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Αεροσυνοδός της Ryanair χορεύει με την ψυχή του Britney Spears

Αεροσυνοδός της Ryanair χορεύει με την ψυχή του Britney Spears

Μία κεφάτη νότα σε μία αεροπορική πτήση της Ryanair χάρισε ένας νεαρός αεροσυνοδός. Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο της ημέρας.

Ένα άκρως ξεκαρδιστικό βίντεο ανέβασε πριν λίγες μέρες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Youtube, ο Χρήστος Κιντής. Ο Έλληνας φωτογράφος και κινηματογραφιστής ανήρτησε ένα απίστευτο περιστατικό που έλαβε χώρα σε μία αεροπορική πτήση της Ryanair.

Στην αρχή όλα κυλούσαν ομαλά όπως σε κάθε φυσιολογική πτήση. Οι επιβάτες κάθισαν, έδεσαν τη ζώνη ασφαλείας, οι αεροσυνοδοί παρουσίασαν τις οδηγίες ασφαλείας και η προσγείωση ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Λίγο μετά τις οδηγίες ασφαλείας, ένας αεροσυνοδός αποφάσισε να παρουσιάσει και το δικό του σόου.

Ξαφνικά, ακούστηκε η μεγάλη επιτυχία της Britney Spears, Toxic και ο αεροσυνοδός αγνώστων στοιχείων άρχισε να λικνίζεται στους ξέφρενους ρυθμούς με κέφι και μπρίο σε μία δική του χορογραφία. Μάλιστα, είχε προετοιμαστεί καταλλήλως αφού ήξερε τα λόγια αλλά και πώς να διασκεδάσει το επιβατικό κοινό της Ryanair.

Αμέσως, οι επιβάτες έβγαλαν το κινητό τους τηλέφωνο για να καταγράψουν τις απίστευτες στιγμές που έζησαν στην πτήση που από ό,τι φαίνεται δεν θα ξεχάσουν ποτέ. Υπήρχαν βέβαια και άλλοι, που παρακολουθούσαν το… θέαμα ασυγκίνητοι, όμως οι περισσότεροι γελούσαν, χειροκροτούσαν και χάρηκαν αυτή τη κεφάτη νότα στην αεροπορική πτήση που χάρισε απλόχερα στο κοινό του, ο νεαρός αεροσυνοδός.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=V0jGlDAE3EM

Πηγή βίντεο: Christos Kintis

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις