Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Η Alien Yoga είναι το νέο trend που πρέπει να δοκιμάσεις

Η Alien Yoga είναι το νέο trend που πρέπει να δοκιμάσεις

Αυτό το νέο είδος γυμναστικής σάς κάνει να φαίνεστε σαν εξωγήινος. Δείτε που κάνει καλό αυτό το είδος άσκησης που γνωρίζουν λίγοι.

Αν έχετε δοκιμάσει τα πάντα και θέλετε να δοκιμάσετε ένα νέο είδος γυμναστικής, αυτό το trend σίγουρα θα σας κινήσει το ενδιαφέρον. Η νέα μόδα στην γιόγκα ονομάζεται Alien Yoga.

Η Alien Yoga, που στην πραγματικότητα ονομάζεται Nauli, αποτελείται από παραδοσιακές κινήσεις γιόγκα που δεν έχουμε όμως συνηθίσει να μας τις διδάσκουν. Περιλαμβάνει κινήσεις της κοιλιάς και των πλευρών σε συνδυασμό με βαθιές ανάσες.

Μόλις κάποιος πειραματιστεί, το αποτέλεσμα είναι να μοιάζει σαν εξωγήινος. Για αυτό αυτό το είδος γυμναστικής συχνά το αποκαλούν Alien Yoga. Μάλιστα, πολλοί αναφέρονται στα οφέλη αυτής της εξάσκησης που επιτυγχάνει να ρυθμίσει τις αναπνοές και να γυμνάσει το συγκεκριμένο σημείο. Σύμφωνα ωστόσο με την Independent δεν πρέπει να το δοκιμάσετε μόνοι σας αλλά με την παρουσία ενός γυμναστή.

“Ενδιαφέρον… θα το δοκιμάσω!”, σχολιάζει χρήστης του Youtube ενώ άλλος τονίζει: “Εμένα μου φαίνεται αηδιαστικό. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο να το κάνει κάποιος αυτό. Δεν είναι γυμναστική. Είναι χαζομάρα”.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=VVEltpcCujY

Πηγή βίντεο: Malay Mail Afternoon

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις