Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Αμερική: Ρατσιστικό παραλήρημα! Πελάτισσα προσβάλλει μανικιουρίστα που δεν ξέρει Αγγλικά

Αμερική: Ρατσιστικό παραλήρημα! Πελάτισσα προσβάλλει μανικιουρίστα που δεν ξέρει Αγγλικά

Τρομερές προσβολές άκουσε μια μανικιουρίστα σε σαλόνι ομορφιάς στην Αμερική. “Αν δεν καταλαβαίνουν τη γλώσσα μας πρέπει να πάνε πίσω στη χώρα τους!”, φωνάζει η πελάτισσα.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Robin Roether ανήρτησε ένα βίντεο που κατέγραψε η ίδια μετά από επίθεση πελάτισσας σε μανικιουρίστα μέσα σε σαλόνι ομορφιάς.

Το ρατσιστικό επεισόδιο έγινε στο σαλόνι ομορφιάς Bali Nail Spa στην περιοχή Lutz της Φλόριντα. Το βίντεο περίπου επτά λεπτών καταγράφει τη στιγμή που η πελάτισσα προσβάλλει την μανικιουρίστα Karen Vu από το Μπαλί για τα Αγγλικά της. Έξαλλη η πελάτισσα το όνομα της οποίας παραμένει άγνωστο, της φωνάζει για το γεγονός ότι δεν ξέρει καλά την γλώσσα και την… συμβουλεύει να επιστρέψει στην πατρίδα της.

“Αν δεν καταλαβαίνουν τη γλώσσα μας πρέπει να πάνε πίσω στη χώρα τους! Δεν συμφωνείτε όλοι με αυτό;”, δηλώνει η πελάτισσα απευθυνόμενη στις άλλες πελάτισσες. “Αν δεν ξέρετε να μιλάτε καλά τα Αγγλικά, μη με ξαναχρεώσετε 150 δολάρια!”, παραπονιέται η ίδια με την μανικιουρίστα να της απαντά ότι ποτέ δεν συνέβη κάτι τέτοιο.

Όσο η τεχνικός νυχιών συνεχίζει να την εξυπηρετεί, αυτή εξακολουθεί να ωρύεται και απελπισμένη σχολιάζει: “Αηδία!” και συμπληρώνει: “Δεν ξαναέρχομαι εδώ πάντως, δεν αφήνω ξανά τα λεφτά μου, ούτε τιπς! Απλά βάλτε μου το γυαλιστικό από πάνω να τελειώνουμε!”.

Όταν μάλιστα μία πελάτισσα πετάχτηκε για να υποστηρίξει την μανικιουρίστα, εξελίχθηκε ένας μεγάλος καβγάς…

Πάνω από 2 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν δει το βίντεο ενώ οι αναδημοσιεύσεις αγγίζουν τις πολλές χιλιάδες. Δείτε το:

https://www.youtube.com/watch?v=UBj1fB_7Qs4

Πηγή βίντεο: THIENTAMISM

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις