Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

“Αν δεν είχα έρθει στο σόου, θα ήμουν ή στη φυλακή ή πεθαμένος” [vid]

“Αν δεν είχα έρθει στο σόου, θα ήμουν ή στη φυλακή ή πεθαμένος” [vid]

Το ταλέντο του άξιζε για να αναδειχθεί νικητής. Άφησε κριτές και θεατές άφωνους με τις γνώσεις του στο πιάνο.

Ο Tokio Myers ανακηρύχθηκε πριν λίγες μέρες νικητής του φετινού Britain’s Got Talent. Μπορεί στην αρχή να ήταν outsider, αλλά το ταλέντο του άξιζε σίγουρα να τον αναδείξει στο νούμερο ένα του τάλεντ σόου της Βρετανίας.

Η ιδιαιτερότητά του είναι η εξής: Kαταφέρνει με δεξιοτεχνικό τρόπο να συνδέει την κλασική μουσική με μοντέρνα hits, χάρη στις γνώσεις του στο πιάνο. Αρχικά, η εμφάνισή του ξεγελούσε και κανείς δεν πίστευε ότι θα είναι τόσο καλός, με το που έβαλε τα χέρια του στο πιάνο και άρχισε να παίζει, ξεκίνησαν όλα… Κριτιή επιτροπή και κοινό τον καταχειροκρότησαν και μετά από πολλά στάδια κατάφερε να φτάσει στον τελικό και τελικά να είναι εκείνος που θα κερδίσει το έπαθλο των 250.000 δολαρίων.

Δεν ξεκίνησαν όμως όλα τόσο ρόδινα… Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Tokio αποκάλυψε ότι είχε δει φόνο μπροστά στα μάτια του, όταν ήταν μόλις 11 ετών. “Η μουσική και η τύχη να έχω ένα πιάνο, με βοήθησαν να ξεπεράσω πολλά πράγματα, κακά γεγονότα του παρελθόντος και φοβίες μου”, δήλωσε ο ίδιος. Και συνέχισε: “Αν δεν ήταν αυτά και αν δεν είχε έρθει στο σόου, θα ήμουν ή στη φυλακή ή πεθαμένος”.

Στα 32 του χρόνια του, ο Tokio είναι ο νικητής του Britain’s Got Talent και όλοι αναμένουμε να δούμε τι θα κάνει στη συνέχεια με τόσο μεγάλο ταλέντο.

Δείτε την performance που του χάρισε τη νίκη:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε