Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Αν είστε καραφλός, υπάρχει λύση! Τατουάζ στο κεφάλι δίνει την αίσθηση ότι έχετε μαλλιά

Αν είστε καραφλός, υπάρχει λύση! Τατουάζ στο κεφάλι δίνει την αίσθηση ότι έχετε μαλλιά

Και όμως! Δεν είναι μαλλιά αλλά τατουάζ! Δείτε τη νέα τεχνική που κάνει θραύση στο εξωτερικό.

Είστε καραφλός; Έχετε δοκιμάσει τα πάντα για να αποκτήσετε μαλλιά αλλά δεν τα καταφέρνετε; Και όμως υπάρχει τρόπος να φαίνεται ότι έχετε τρίχες. Τατουάζ δίνει την λύση στο πρόβλημά σας…

Η νέα τεχνική του τατουάζ που δίνει την αίσθηση ότι ο ενδιαφερόμενος έχει μαλλιά, λειτουργεί ως εξής: Με τη βοήθεια της βελόνας, το κεφάλι γεμίζει με μικρές τελίτσες και έτσι μοιάζει με ξυρισμένο κεφάλι. Ο πόνος είναι ο ίδιος με το τατουάζ αλλά η βελόνα πολύ πιο μικρή και λεπτή. Για το σωστό αποτέλεσμα, το τατουάζ μπορεί να πάρει πολλές ώρες ή πολλές συνεδρίες. Ωστόσο, η αναμονή αξίζει αφού διαρκεί για δέκα ολόκληρα χρόνια.

Η τιμή ξεκινά από 1.800 δολάρια και μπορεί να φτάσει ως και 4.000 ανάλογα με την ποσότητα του κεφαλιού που δεν έχει τρίχες. Και πάλι όμως είναι πιο φθηνό από την εμφύτευση μαλλιών. “Κάνουμε αυτή τη δουλειά πάνω από δέκα χρόνια και έχουμε εξυπηρετήσει πάνω από 8.000 κόσμο. Το αποτέλεσμα είναι εγγύση και όλοι οι πελάτες μας μένουν ικανοποιημένοι”, δηλώνει το hair tattoo studio του παρακάτω βίντεο.

Δείτε το:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε