Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Αν λατρεύεις τα φλαμίνγκο, εκεί πρέπει να πας! [vid]

Αν λατρεύεις τα φλαμίνγκο, εκεί πρέπει να πας! [vid]

Ένα ιδιωτικό νησί γεμάτο ροζ φλαμίνγκο που πρέπει να επισκεφτείτε. Δείτε πού βρίσκεται.

Για όποιον δεν το έχει καταλάβει ακόμα, τα φλαμίνγκο είναι πολύ της μόδας! Τα όμορφα ροζ αυτά ζώα κυκλοφορούν σε ρούχα, υποδήματα, τσάντες, πετσέτες ακόμα και φουσκωτά. Τίποτα όμως δεν συγκρίνεται με τη live θέα ενός ροζ φλαμίνγκο!

Και αν είστε λάτρεις αυτών των ζώων, δεν έχετε παρά να ταξίδεψετε λίγο… μακριά για να τα δείτε από κοντά. Ένα ιδιωτικό νησί προσελκύει εκατομμύρια τουρίστες τον χρόνο που θέλουν να δουν τα αγαπημένα τους ζώα από κοντά. Πού βρίσκεται αυτό το νησί; Στο ιδιωτικό νησί, Renaissance Island στην παραλία Aruba, της Καραϊβικής!

Αυτό το φοβερό νησί βρίσκεται μόλις 10 λεπτά με βάρκα από το κέντρο της πόλης και είναι ένα μέρος που μπορεί κανείς με ευκολία να μείνει μία ολόκληρη μέρα. Μπορεί να δει, να ταίσει φλαμίνγκο και να απολαύσει τα κρυστάλλινα νερά της εξωτικής παραλίας. Εκτός από φλαμίνγκο, μπορεί να δει κανείς εκεί και ιγκουάνα, πελεκάνους, καβούρια και ψάρια.

Η είσοδος στο νησί κοστίζει περίπου 85 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του μεσημεριανού γεύματος και ενός ποτού). Δείτε το βίντεο:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε