Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Άνοιξε το καπό του αυτοκινήτου και είδε αυτές τις εικόνες!

Άνοιξε το καπό του αυτοκινήτου και είδε αυτές τις εικόνες!
COURTESY CHRIS AND HOLLY PERSIC

Οι σκίουροι έκαναν το κουμάντο τους για τον χειμώνα και βρήκαν το ιδανικό μέρος για να κρύψουν καρύδια και να φτιάξουν την ζεστή φωλίτσα τους.

Όλα έγιναν στο Πίτσμπουργκ της Πενσιλβάνια. Η Holly Persic οδηγούσε μια μέρα το αυτοκίνητό της όταν άκουσε περίεργους θορύβους από την μηχανή και μια περίεργη μυρωδιά σαν κάτι να καίγεται. Είχε πάει ένα μήνα πριν το αυτοκίνητο στο συνεργείο και ήταν όλα στην εντέλεια. Άνοιξε το καπό του αυτοκινήτου μαζί με τον σύζυγό της Chris και έμειναν με το στόμα ανοικτό.

COURTESY CHRIS AND HOLLY PERSIC

Η μηχανή ήταν γεμάτη χόρτα και καρύδια! Τα σκιουράκια είχαν κάνει δουλίτσα μέσα σε μόλις μια εβδομάδα! Πάνω από 200 καρύδια είχαν αποθηκευτεί από τους «Τσιπ και Ντέηλ» της περιοχής μέσα στην μηχανή του αυτοκινήτου και όπως υπολόγισαν το «απόθεμα» μαζεύτηκε μέσα σε μόλις μια εβδομάδα αφού τότε άρχισαν να πέφτουν τα καρύδια από το δέντρο της αυλής.

Μάλιστα στο ζευγάρι έκανε εντύπωση το γεγονός ότι δεν έβρισκαν ποτέ καρύδια στο έδαφος. Που να φανταστούν ότι τα καρύδια ήταν μέσα στη μηχανή του αυτοκινήτου τους. Τους πήρε μια ώρα να καθαρίσουν την μηχανή και να πάνε πάλι το αυτοκίνητο στο συνεργείο.

COURTESY CHRIS AND HOLLY PERSIC

Οι μηχανικοί, άνοιξαν το αυτοκίνητο και βρήκαν και σε άλλα σημεία καρύδια. Γέμισαν έναν μεγάλο κουβά με καρύδια. Το αυτοκίνητο δεν έπαθε ευτυχώς ζημιά αλλά χρειάστηκε καλό καθάρισμα.

Μετά την περιπέτεια του ζευγαριού άνοιξαν πολλά καπό στην γειτονιά αφού πολλοί ήταν εκείνοι που υποψιάστηκαν ότι μπορεί να τους έχει συμβεί κάτι ανάλογο.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις