Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Η απερίγραπτη χαρά παιδιών όταν συναντούν αγαπημένους τους ήρωες της Disney

Η απερίγραπτη χαρά παιδιών όταν συναντούν αγαπημένους τους ήρωες της Disney

Όταν τα παιδιά συναντούν από κοντά τους αγαπημένους τους χαρακτήρες της Disney, το αποτέλεσμα είναι… συγκινητικό! Δείτε το βίντεο.

Δεν είναι τυχαίο που ο κόσμος της Disney χαρακτηρίζεται μαγικός… Μαγικό είναι και το συναίσθημα των μικρών παιδιών όταν γνωρίζουν από κοντά τους αγαπημένους τους ήρωες της Disney.

Οι πριγκίπισσες της Disney, ο Μίκυ και η Μίνι αλλά και οι ήρωες της ταινίες Frozen δέχονται καθημερινά την απερίγραπτη χαρά παιδιών που τους βλέπουν για πρώτη φορά από κοντά. Η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους και το πρώτο πράγμα που θέλουν να κάνουν είναι να πάρουν αγκαλιά τον αγαπημένο τους ήρωα.

Εκτός βέβαια από τις εκφράσεις αμέτρητης χαράς και συγκίνησης, υπάρχουν και παιδιά που δεν είναι και τόσο έτοιμα να δουν από κοντά ήρωες της Disney. Μωρά βάζουν τα κλάματα, παιδιά απομακρύνονται και γονείς προσπαθούν να ηρεμήσουν τα ντροπαλά πιτσιρίκια τους που δεν είναι τόσο εξοικειωμένα στον χώρο της Disney.

Δείτε το βίντεο:

https://www.facebook.com/kidspirationsocial/videos/2042604535984833/?hc_ref=ARQnC9R8pywkp9aTNhK8sr1pMuXHwnW47agimziAJcgM0cfokarsW-E0j3lWrna0_dA

Πηγή βίντεο: Kidspiration

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις