Παράξενες Ειδήσεις

Απίστευτη ανακάλυψη: το τσουνάμι “φτάνει” ως την ιονόσφαιρα!

Ακόμη και μερικά εκατοστά να έχουν τα κύματα της θάλασσας μπορούν να προκαλέσουν δονήσεις στον αέρα που φτάνουν σε ύψος 300 χιλιομέτρων!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι Γάλλοι επιστήμονες εξέτασαν στοιχεία από σήματα δορυφόρων GPS και κατάφεραν να παρακολουθήσουν την εξέλιξη τριών πρόσφατων τσουνάμι, μεταξύ αυτών εκείνου το οποίο προκλήθηκε από τον μεγάλο σεισμό της Χιλής στις 27 Φεβρουαρίου φέτος. Έτσι ανοίγει πλέον ο δρόμος για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τη δημιουργία τσουνάμι και την αποφυγή καταστροφών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Παράξενες Ειδήσεις
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Παράξενες Ειδήσεις: Περισσότερα άρθρα
Γιατί οι αστυνομικοί συνδέθηκαν με τα ντόνατς: Η παράξενη ιστορία πίσω από το πασίγνωστο στερεότυπο και η σχέση «εξάρτησης»
Αν και στο μυαλό μας η εικόνα ενός αστυνομικού να καταναλώνει ντόνατς θεωρείται δεδομένη, καμία έρευνα δεν έχει δείξει πως οι αστυνομικοί καταναλώνουν περισσότερα ντόνατς από άλλους εργαζόμενους σε νυχτερινές βάρδιες
Smiling Policeman In Department Office. Relaxing Concept. Coffee Break. Cop's Donuts. Working Together. Citizen's Protection. Public Order. Phone Talking. Handscuffs On Table. Detective Uniform.