Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Η απίστευτη προσπάθεια ενός παιδιού χωρίς χέρια και πόδια να κάνει τσουλήθρα

Η απίστευτη προσπάθεια ενός παιδιού χωρίς χέρια και πόδια να κάνει τσουλήθρα

Ένα βίντεο παράδειγμα δύναμης ψυχής… Δείτε την συγκινητική προσπάθεια ενός μικρού παιδιού χωρίς χέρια και πόδια, να κάνει τσουλήθρα.

Ένα συγκινητικό βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου. Το viral βίντεο μετρά εκατομμύρια προβολές και χιλιάδες κοινοποιήσεις. Μόλις το δείτε, θα καταλάβετε τον λόγο…

Πρόκειται για ένα βίντεο που υπενθυμίζει σε όλον τον κόσμο ότι με πολύ επιμονή και υπομονή, αλλά με πάνω από όλα πολύ δύναμη ψυχής, όλα μπορεί να τα καταφέρει ο άνθρωπος παρά τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζει. Το νεαρό αγόρι γεννήθηκε χωρίς χέρια και πόδια, όμως αυτό δεν το έκανε να τα παρατήσει ποτέ.

“Θέλεις βοήθεια;”, ρωτά η μαμά το παιδί της με εκείνο να της απαντά πώς δεν χρειάζεται τη βοήθεια της για να ανέβει στη τσουλήθρα! Το μικρό παιδί καταφέρνει με πολύ μεγάλη δύναμη που κυρίως προέρχεται από την ψυχή του, να ανέβει τα σκαλιά και να κατέβει την τσουλήθρα.

“Έχεις το πιο ωραίο χαμόγελο!”, ακούγεται να λέει η μητέρα για το παιδί της που παρά τις δυσκολίες, χάρη στη προστασία της μητέρας του και τη θέληση του ίδιου του παιδιού, θα συνεχίσει να κυνηγά τα όνειρά του…

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=MLWayRaJIVE

Πηγή βίντεο: wOw Vid

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις