Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Απίστευτο βίντεο: Έπιασε την ομπρέλα κι άρχισε να πετάει! Πήδηξε από τα 4 μέτρα για να σωθεί

Απίστευτο βίντεο: Έπιασε την ομπρέλα κι άρχισε να πετάει! Πήδηξε από τα 4 μέτρα για να σωθεί

Τον πήρε και… τον σήκωσε στην κυριολεξία. Το βίντεο καταγράφει τη στιγμή που ο άνεμος σήκωσε στον αέρα εργαζόμενο στην αγορά, και έγινε αμέσως viral.

Αυτό το βίντεο που δείχνει τον αέρα να… σηκώσει στην κυριολεξία στον αέρα έναν εργαζόμενο στην αγορά, έγινε μέσα σε λίγα λεπτά viral. Η πτήση αλά… Πόπινς δε θα μπορούσε να μην γίνει αμέσως θέμα συζήτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ένας εργαζόμενος σε αγορά στην Τουρκία κυριολεκτικά απογειώθηκεμ, όταν προσπάθησε να συγκρατήσει μία ομπρέλα, την οποία είχαν παρασύρει ισχυροί άνεμοι. Το βίντεο εικονίζει τον Σαντίκ Κοτσάνταλι να προσπαθεί -μάταια-, μαζί με δύο άνδρες, να κρατήσει την ομπρέλα στο έδαφος. Η φύση όμως είχε διαφορετική άποψη…

Ο Κοτσάνταλι αποκάλυψε πως έφτασε σε ύψος τεσσάρων μέτρων προτού αποφασίσει να πηδήξει στο έδαφος, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί. Η ομπρέλα προσέκρουσε σε στύλο και στη συνέχεια έπεσε στο έδαφος. Πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης άρχισαν να αστειεύονται, και ανέφεραν πως η χώρα απέκτησε τον πρώτο… αστροναύτη της.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις