Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Από τα κρυστάλλινα νερά μιας παραλίας στο Instagram, στη… στεγνή πραγματικότητα!

Από τα κρυστάλλινα νερά μιας παραλίας στο Instagram, στη… στεγνή πραγματικότητα!

Μια υπέροχη κρυστάλλινη παραλία στις Μπαχάμες και μια βρώμικη θάλασσα στην Νότια Καλιφόρνια αναστάτωσαν το Ίντερνετ! Δείτε τα σχόλια που πήραν “φωτιά”!

Πόσες φορές έχουμε αναρωτηθεί ως χρήστες του Instagram, πού βρίσκονται όλα αυτά τα γραφικά τοπία και οι εξωτικές παραλίες που μας κόβουν την ανάσα; Πολλές! Η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική καμία

Ένα βίντεο με μία πανέμορφη παραλία κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Πρόκειται για την εξωτική παραλία Myrtle Beach στις Μπαχάμες, την οποία όταν την επισκέπτονται χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο. Οι τουρίστες φροντίζουν να ανεβάζουν βίντεο γεμίζοντας νερό μέσα σε ένα μπουκάλι, για να αποδείξουν πόσο καθαρά και κρυστάλλινα είναι τα νερά της.

Ο χρήστης του Twitter, Mo, ανέβασε λοιπόν το χαρακτηριστικό βίντεο και αμέσως τα σχόλια “έπεσαν βροχή”. Ο λόγος; O ίδιος έκανε ένα τρομερό λάθος στη λεζάντα του! Αντί να βάλει περιγραφή την Myrtle Beach που βρίσκεται στις Μπαχάμες, έβαλε την παραλία με το ίδιο όνομα που είναι στην Νότια Καρολίνα.

Η παραλία αυτή δεν θυμίζει σε τίποτα την παραλία στις Μπαχάμες. Είναι βρώμικη με πολύ κόσμο και το νερό της δεν θα το έλεγες και… κρυστάλλινο.

Έτσι, η Taylor Waters κατέγραψε σε ένα βίντεο πώς είναι η Myrtle Beach της Καλιφόρνια και από κάτω σχολίαζαν πόσοι μπερδεύονται και αντί να επισκεφτούν την πανέμορφη παραλία στις Μπαχάμες, πηγαίνουν στην άλλη!

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε