Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Η απόδραση της καραβίδας! Έκοψε τη δαγκάνα της για να ξεφύγει! [vid]

Η απόδραση της καραβίδας! Έκοψε τη δαγκάνα της για να ξεφύγει! [vid]

Είναι η πιο ατρόμητη καραβίδα που έχετε συναντήσει στην ζωή σας. Έχει γίνει διάσημη σε όλο τον κόσμο χάρις σε ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Η συγκεκριμένη καραβίδα θα κάνει πολλούς να μην ξαναφάνε το υπέροχο αυτό θαλασσινό έδεσμα, αν παρακολουθήσουν το βίντεο που ακολουθεί.

Αρχικά, το βίντεο διάρκειας 11 δευτερολέπτων ανέβηκε στο Weibo, το κινέζικο facebook. Όλα έγιναν σε ένα εστιατόριο στην Κίνα. Την ώρα λοιπόν που ετοιμαζόταν ένα πιάτο με θαλασσινά, ένα από τα περιεχόμενα του πιάτου, μια καραβίδα που μαγειρευόταν ζωντανή, βγήκε από το πιάτο και προκειμένου να δραπετεύσει έκοψε την μια δαγκάνα της που όπως θα δείτε είχε προφανώς προλάβει να πάρει βράση και είχε νεκρωθεί.
Ο Jiuke, όταν είδε ότι το φαγητό του ήταν μια ηρωική καραβίδα και καταγράφοντας όλα όσα έγιναν στο πιάτο του, αποφάσισε να την υιοθετήσει και να την βάλει στο ενυδρείο που έχει σπίτι του.
«Τον άφησα να ζήσει. Τον πήρα ήδη σπίτι και του αγόρασα ένα ενυδρείο», δήλωσε ο Jiuke στα Νέα της Ταιβάν. Και για όσους ανησυχούν για την “ανάπηρη” πλέον καραβίδα μπορούν να αισιοδοξούν γιατί σύμφωνα με ειδικούς τα συγκεκριμένα είδη μπορούν να ξαναβγάλουν δαγκάνες ακόμα και αν αυτές έχουν κοπεί.

Δείτε το βίντεο με την απόδραση της καραβίδας

https://youtu.be/zVfezeSxvco

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις