Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Αποκοιμήθηκε στην ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ και έγινε viral – O μικρός Τζόσουα Τραμπ και το bullying λόγω επωνύμου!

Αποκοιμήθηκε στην ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ και έγινε viral – O μικρός Τζόσουα Τραμπ και το bullying λόγω επωνύμου!
photo Reuters

Θραύση κάνουν στο διαδίκτυο οι φωτογραφίες του 11χρονου Τζόσουα Τραμπ, ο οποίος αποκοιμήθηκε του καλού καιρού στην ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο νεαρός Τραμπ δεν έχει καμία σχέση με τον πρόεδρο των ΗΠΑ ήταν καλεσμένος από την Μελάνια Τραμπ καθώς επί μήνες δέχεται καζούρα από τους συμμαθητές του στο σχολείο καθώς φέρει το συγκεκριμένο επώνυμο.

Έτσι η Μελάνια αποφάσισε να τον καλέσει στο Κογκρέσο για να παρακολουθήσει την ομιλία του συζύγου της, κάτι που συμβαίνει μόνο σε εξέχουσες προσωπικότητες στις ΗΠΑ.

Ο μικρός Τζόσουα βρέθηκε στο Κογκρέσο με το λευκό του πουκάμισο και την μαυρόασπρη γραβάτα του, όμως δε κατάφερε να παρακολουθήσει ολόκληρη της ομιλία του αμερικανού προέδρου καθώς τον πήρε ο ύπνος. Ήταν προχωρημένη η ώρα, ήταν και βαρετά όλα αυτά για ένα 11χρονο παιδί και αποκοιμήθηκε.

Τότε άρχισε και το πάρτι στο twitter με τους αντιπάλους του Ντόναλντ Τραμπ να αποθεώνουν το παιδί και να λένε μεταξύ άλλων πως αυτός αξίζει να φέρει αυτό το επώνυμου.

“Ο Τζόσουα είναι ένα χαριτωμένο παιδί που κοιμάται κατά τη διάρκεια μιας πολύ μεγάλης και πολύ βαρετής ομιλίας. Μήπως είναι ο καλύτερος να φέρει το επώνυμο Τραμπ; Πολύ πιθανό”, έγραψε στο Twitter η Αμερικανίδα Μόλι Γιονγκ-Φαστ.

“Ο Τζόσουα  είναι ο μόνος καλός Τραμπ”, σχολίασε κάποιος άλλος στο Ίντερνετ ενώ άλλος χρήστης έγραψε “Ήρωας της αντίστασης ο Τζόσουα “, με κεφαλαία γράμματα, τα οποία χρησιμοποιεί τακτικά ο Αμερικανός πρόεδρος στο Twitter.

Ο νεαρός Τραμπ έχει περάσει δύσκολα λόγω του επωνύμου του καθώς έχει δεχθεί μπούλινγκ από τους συμμαθητές του και έφτασε μάλιστα στο σημείο να σκέφτεται να αλλάξει επώνυμο, προτού η Μελάνια τον καλέσει στην Ουάσινγκτον για να τον κάνει σύμβολο κατά του σχολικού εκφοβισμού.

“Με κορόιδευαν πολύ”, εκμυστηρεύτηκε ο 11χρονος μιλώντας στην εκπομπή “Inside Edition” τον Δεκέμβριο. “Μου έλεγαν: είσαι συγγενής του Τραμπ; Και τους απαντούσα: πιστεύετε ότι θα ήμουν εδώ αν ήμουν συγγενής του;”.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις