Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει και έχασε τα δύο της πόδια – Βρήκε την ευτυχία στο πρόσωπο του γιου της

Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει και έχασε τα δύο της πόδια – Βρήκε την ευτυχία στο πρόσωπο του γιου της

Ανάπηρη μητέρα βρήκε το νόημα της ζωής της στο πρόσωπο του γιου της. Δείτε το βίντεο με την συγκινητική ιστορία της Helen Galsworthy.

“Έφτασα στο σημείο που η ψυχολογία μου είχε πέσει αισθητά και δεν ήθελα άλλο να ζω”, δηλώνει ψύχραιμη σήμερα στην κάμερα, η Helen Galsworthy. Η ιστορία της συγκλονίζει…

Ήταν μόλις 18 χρονών όταν η Helen Galsworthy αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. “Ήταν μια ηλιόλουστη μέρα και ήμουν πιο χαρούμενη από ποτέ. Ο λόγος που ήμουν ήρεμη ήταν ότι ήξερα ότι θα πεθάνω. Πήγα και έκατσα στις ράγες τρένου και έμεινα ακίνητη περιμένοντας το τρένο να περάσει από πάνω μου. Δεν φοβόμουν, απλά περίμενα”, αναφέρει.

Η 18χρονη όμως δεν αυτοκτόνησε. Η απόπειρα αυτοκτονίας της στέρησε τα δύο της πόδια, όχι όμως τη ζωή της. Ξύπνησε στο νοσοκομείο έχοντας στο πλευρό την μητέρα της. Ένιωθε απογοητευμένη, όχι επειδή από αυτό το σημείο και μετά θα ήταν ανάπηρη, αλλά γιατί δεν κατάφερε να αυτοκτονήσει.

Μετά από πέντε χρόνια ψυχανάλυσης, η ανάπηρη γυναίκα βρήκε το χαμόγελο της. Γέννησε έναν αγοράκι, τον Thomas, που την έκανε να βρει το νόημα της ζωής της.

“Κάποια πράγματα με δυσκολεύουν. Όπως το να τρέξω με τον γιο μου στον κήπο ή να κάνω κάποιες δουλειές του σπιτιού. Όμως αυτό που νιώθω τώρα δεν το έχω ξανανιώσει ποτέ. Ο γιος μου με κάνει να αισθάνομαι χαρούμενη. Και θα κάνω τα πάντα για να τον κάνω και αυτόν χαρούμενο. Το μόνο που με τρομάζει είναι πώς θα του πω ότι έχασα τα κάτω άκρα μου…”, συμπληρώνει η ευτυχισμένη πλέον μητέρα.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Barcroft TV

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις