Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Απόρρητη έκθεση για UFO υποστηρίζει ότι τέτοιες «επαφές» κρύβουν κινδύνους και αφήνουν προβλήματα στους μάρτυρες

Απόρρητη έκθεση για UFO υποστηρίζει ότι τέτοιες «επαφές» κρύβουν κινδύνους και αφήνουν προβλήματα στους μάρτυρες
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΕ - ΜΠΕ

Οι επαφές με UFO άφησαν στους μάρτυρες εγκαύματα από ακτινοβολία και εγκεφαλικές βλάβες σύμφωνα με συνεντεύξεις σε πρόσφατα δημοσιευμένη έκθεση του Πενταγώνου από το 2010.

Οι αξιωματούχοι των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ έχουν αποδείξεις ότι οι θεάσεις UFO έχουν οδηγήσει σε επιπτώσεις στην υγεία, όπως εγκαύματα από ακτινοβολία, παράλυση, ακόμη και εγκεφαλική βλάβη σύμφωνα με την πρόσφατα δημοσιευμένη έκθεση από ένα μυστικό πρόγραμμα του Πενταγώνου που «έκλεισε» το 2012.

Η συγκεκριμένη μελέτη, στην οποία αναφέρεται η dailymail, ταξινομεί διαφορετικούς τύπους «συναντήσεων» με άγνωστα αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που συνοδεύονται από θεάσεις φαντασμάτων, yetis ή πνευμάτων και άλλων που οδηγούν σε τραυματισμό, θάνατο και ακόμη και «μόνιμη θεραπεία».

Περιλαμβάνει επίσης μια περίληψη των επιπτώσεων που προκαλούνται από UFO που συντάχθηκε από έναν ιδιωτικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό το 1996, που κυμαίνονται από το πιο συνηθισμένο – απαγωγή – έως παράλυση, τραυματισμούς στα μάτια, ηλεκτροπληξία και ακόμη και σεξουαλικές συναντήσεις.

Η έκθεση του 2010 συγκέντρωσε 42 περιπτώσεις ανεπιθύμητων ενεργειών από ιατρικούς φακέλους και 300 από «μη δημοσιευμένες» περιπτώσεις.

Το έγγραφο αποτελεί μέρος 1.500 σελίδων από το -πλέον ανενεργό- Advanced Aviation Threat Identification Program (AATIP) που κυκλοφόρησε στη Sun από την Υπηρεσία Πληροφοριών Άμυνας.

Το πρωτοσέλιδο της έκθεσης που δημοσίευσε η Sun

«Έχουν αναφερθεί με ακρίβεια επαρκή περιστατικά/ατυχήματα και έχουν αποκτηθεί ιατρικά δεδομένα, ώστε να υποστηρίζεται η υπόθεση ότι ορισμένα προηγμένα συστήματα έχουν ήδη αναπτυχθεί και είναι αδιαφανή για την πλήρη κατανόηση των ΗΠΑ», αναφέρει η έκθεση.

Η έκθεση δόθηκε στη δημοσιότητα στη Sun ως μέρος ενός αιτήματος για το Freedom of Information Act από το 2017. Γράφτηκε για το μυστικό πρόγραμμα AATIP, η ύπαρξη του οποίου αποκαλύφθηκε από τον πληροφοριοδότη και πρώην επικεφαλής του προγράμματος Luis Elizondo την ίδια χρονιά.

Στην έκθεση επισυνάπτεται μια λίστα με τις φυσιολογικές επιδράσεις που βιώνουν όσοι έχουν έρθει σε επαφή με UFO…

Η λίστα καταρτίστηκε το 1996 από το Mutual UFO Network και καλύπτει τη χρονική περίοδο από το 1873 έως το 1994. Μεταξύ των επιπτώσεων είναι: Φαινομενικές απαγωγές (129 αναφερόμενες περιπτώσεις), ηλεκτρομαγνητικές επιδράσεις σε οχήματα (77), αντιληπτή απώλεια χρόνου (75), εγκαύματα (41), ηλεκτροπληξία (23), προσκρούσεις πεδίου ισχύος (18) και σεξουαλικές συναντήσεις ( 5).

Ο Elizondo, ο οποίος ηγήθηκε του προγράμματος 22 εκατομμυρίων δολαρίων του Πενταγώνου για τη μελέτη των UFO, είπε στο περιοδικό GQ για ορισμένες από αυτές τις επιπτώσεις σε μια συνέντευξη τον Νοέμβριο.

«Πρέπει να είμαι προσεκτικός, δεν μπορώ να μιλήσω πολύ συγκεκριμένα, αλλά μπορεί κανείς να φανταστεί ότι λαμβάνεται μια αναφορά από έναν πιλότο που λέει, “Λου, είναι πραγματικά περίεργο. Πετούσα και έφτασα κοντά σε αυτό το πράγμα και επέστρεψα σπίτι και ήταν σαν να έπαθα ηλιακό έγκαυμα. Ήμουν κόκκινος για τέσσερις ημέρες», είπε.

«Λοιπόν, αυτό είναι σημάδι ακτινοβολίας. Αυτό δεν είναι ηλιακό έγκαυμα. Είναι έγκαυμα από ακτινοβολία. Τότε (ένας πιλότος) θα μπορούσε να πει, αν (είχαν) πλησιάσει λίγο, “Λου, είμαι στο νοσοκομείο. Έχω συμπτώματα που είναι ενδεικτικά βλάβης από τα μικροκύματα, που σημαίνει εσωτερικά τραύματα, ακόμα και στον εγκέφαλό μου υπάρχει κάποια μορφολογία εκεί».

Και πρόσθεσε: «Και τότε μπορεί να βρεις κάποιον που πλησιάζει πολύ και λέει: «Ξέρεις, Λου, είναι πραγματικά παράξενο. Ένιωσα σαν να ήμουν εκεί μόνο για πέντε λεπτά, αλλά όταν κοίταξα το ρολόι μου πέρασαν 30 λεπτά. αλλά χρησιμοποίησα μόνο πέντε λεπτά καύσιμο. Πώς είναι δυνατόν;»

«Λοιπόν, υπάρχει ένας λόγος για αυτό, πιστεύουμε και μάλλον έχει να κάνει με τη στρέβλωση του χωροχρόνου»…

Η έκθεση δείχνει τον βαθμό στον οποίο η κυβέρνηση μελετά τα UFO, φτάνοντας στο σημείο να χαρακτηρίζει διαφορετικούς τύπους συναντήσεων με διαφορετικές βαθμολογίες.

Οι «ανώμαλες συμπεριφορές» βαθμολογούνται ως AN1, οι οποίες δεν έχουν μόνιμα φυσικά αποτελέσματα, όπως φώτα και εκρήξεις. Τα AN3 συνοδεύονται από «σχετιζόμενες οντότητες», όπως φαντάσματα, γιέτι, πνεύματα, ξωτικά και άλλες «μυθικές/θρυλικές οντότητες». Τα AN5 είναι αυτά που περιλαμβάνουν αναφορές τραυματισμού και θανάτου.

Τα CE5 είναι στενές συναντήσεις που καταλήγουν σε μόνιμο ψυχολογικό τραυματισμό ή θάνατο.

Οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι τα UFO είναι «άγνωστης προέλευσης που μπορεί να αποτελούν απειλή για τα συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών».

Πάντως, ανεξήγητα φαινόμενα συνεχίζουν να προβληματίζουν τους Αμερικανούς αξιωματούχους που δεν μπορούν πραγματικά να εξηγήσουν από πού προέρχονται. Πέρυσι, το USS Kearsarge του Ναυτικού κυνηγήθηκε από «δύο μπάλες φωτός μεγέθους αυτοκινήτου» κατά τη διάρκεια μιας ανεξήγητης συνάντησης. Το πολεμικό πλοίο φέρεται να ακολουθήθηκε από τα UFO ενώ βρισκόταν σε εκπαιδευτική άσκηση στα ανοιχτά της Ανατολικής Ακτής τον Οκτώβριο, είπε ο σκηνοθέτης Dave Beaty στη Sun.

 

 

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις