Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Αστυνομικοί σταμάτησαν 8 μηνών μωράκι – Την γλίτωσε με μία απλή προειδοποίηση!

Αστυνομικοί σταμάτησαν 8 μηνών μωράκι – Την γλίτωσε με μία απλή προειδοποίηση!

Ήταν μόλις 8 μηνών όταν αστυνομικοί σταμάτησαν την μικρή Reagan με το αυτοκινητάκι της. Χάρη στη τσαχπινιά της, γλίτωσε την κλήση!

Η μικρή Reagan ήταν μόλις 8 μηνών όταν αστυνομικοί την σταμάτησαν με το αυτοκίνητο – παιχνίδι της! Της το είχαν πάρει δώρο οι γονείς της για το Πάσχα και από τότε λάτρευε να το κυκλοφορεί στο δρόμο της γειτονιάς της.

“Έχετε αφήσει ανοιχτό το μπουκαλάκι νερού σας και μπορεί να μπουν πράγματα μέσα!”, είπε ο αστυνομικός στην πιτσιρίκα που τον κοιτούσε με απορία. Η μαμά της προς… υπεράσπισή της είπε ότι το μπουκάλι δεν ήταν δικό τους! Ο αστυνομικός της έκανε πλάκα και εκείνη άρχισε να του γελά, “λυγίζοντας” τόσο τον ίδιο τον αστυνομικό, όσο και το διαδίκτυο.

Λόγω της αξιολάτρευτης Reagan, ο αστυνομικός δεν της έκοψε κλήση και την άφησε με μία απλή προειδοποίηση. “Ήταν πολύ αστείο αυτό που έκαναν οι αστυνομικοί. Δεν περίμενα να γίνει τόσο γνωστή αυτή η ιστορία! Γελάσαμε όλοι πολύ!”, δηλώνει η μητέρα της Reagan.

Η φωτογραφία με την μπέμπα που τράβηξαν οι αστυνομικοί κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Τα 4.000 likes είναι λίγα μπροστά στη τσαχπινιά της Reagan και την χαριτωμένη πράξη του αστυνομικού.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Inside Edition

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις