Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Αυστραλία: Ο 4χρονος γιος φέσωσε τον πατέρα του 1.200 ευρώ για παγωτά

Αυστραλία: Ο 4χρονος γιος φέσωσε τον πατέρα του 1.200 ευρώ για παγωτά
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Ένας 4χρονος από την Αυστραλία φέσωσε… τον πατέρα του, παραγγέλνοντας παγωτό αξίας σχεδόν 1.200 δολαρίων μέσω μιας εφαρμογής και στέλνοντάς το στη δουλειά του, με τον ίδιο να μην πιστεύει το ποσό που είδε στην οθόνη του.

Συγκεκριμένα, ο 4χρονος παρήγγειλε μέσω της εφαρμογής μια τούρτα παγωτό για τα γενέθλιά του αλλά και άλλες διάφορες αγαπημένες του γεύσεις. Πώς το κατάφερε αυτό; Ο πατέρας του, του έδωσε το κινητό του για να απασχοληθεί ο μικρός όσο εκείνος παρακολουθούσε τον αγώνα ποδοσφαίρου της κόρης του.

Μιλώντας στον Guardian, ο πατέρας του 4χρονου Κρίστιαν Κινγκ, είπε ότι ο γιος του τον προειδοποίησε ότι κάτι θα ερχόταν αλλά εκείνος δεν τον πίστευε. Όταν, όμως, ο οδηγός της εφαρμογής UberEats πήρε τηλέφωνο τη μητέρα του, τότε κατάλαβε τι έχει συμβεί.

«Πρώτα από όλα νόμιζα ότι ήταν 139 δολάρια. Και μετά κοίταξα την απόδειξη. Ήταν 1.139 δολάρια και παραλίγο να πάθουμε με τη γυναίκα μου καρδιακή προσβολή. Κοίταξα την οθόνη περίπου 30 φορές. Μου είπε ότι παρήγγειλε μια τούρτα γενεθλίων για τον εαυτό του αλλά δεν τον πίστευα καν. Έβγαλα καπνό από τα αυτιά για αρχή και ούρλιαζα. Έτρεξε στο δωμάτιό του πριν καν του το πω», είπε ο πατέρας του 4χρονου και πρόσθεσε ότι «διάλεξε αυτά που ήθελε. Δεν επέλεξε τυχαία».

Το είχε σχεδιάσει

Τα γενέθλια του μικρού είναι τον Ιανουάριο, ωστόσο ο πατέρας του πιστεύει ότι σχεδίαζε την παραγγελία εκ των προτέρων, λέγοντας στον Guardian: «Παραγγέλνουμε πράγματα από το UberEats κάθε μέρα και προφανώς μας έβλεπε να το κάνουμε συνέχεια, αλλά ποτέ δεν το έκανε ο ίδιος. Μετά από 1.200 σχεδόν δολάρια παραγγελία, ήταν μεγάλο το σοκ».

Η παραγγελία έφτασε στον πυροσβεστικό σταθμό που εργάζεται ο πατέρας του, καθώς εκεί είχε πάει και η τελευταία παραγγελία που είχε κάνει. Οι εργαζόμενοι που… υποδέχτηκαν την παραγγελία, χρειάστηκε να αδειάσουν το ψυγείο στο γραφείο για να χωρέσουν όλα τα παγωτά.

Θα έρθει ο Άγιος Βασίλης;

Μετά το σοκ, ο πατέρας είπε στον γιο του, πως ο Άγιος Βασίλης δεν θα έρθει φέτος, λόγω των χρημάτων που δαπανήθηκαν. Όμως η εταιρεία UberEats, συμφώνησε να επιστραφεί το ποσό και έτσι φαίνεται πως τελικά ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών θα καταφέρει να πάει και στο σπίτι του μικρού Κρίστιαν.

«Το κερασάκι στην τούρτα ήταν όταν η UberEats είπε ότι θα μας επιστρέψει τα χρήματά. Άρα ο Άγιος Βασίλης θα έρθει» είπε.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις