Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Αυτά είναι τα πιο αηδιαστικά φαγητά του κόσμου! [pics, video]

Αυτά είναι τα πιο αηδιαστικά φαγητά του κόσμου! [pics, video]

Ονομάζεται Mουσείο Aηδίας. Βρίσκεται στο Λος Άντζελες και εκεί εκτίθενται τα πιο αηδιαστικά φαγητά του κόσμου. Και κυριολεκτούμε.

Τα φαγητά που θα συναντήσει κανείς στο συγκεκριμένο μουσείο μόνο με την σκέψη σε ανακατεύουν. Τυρί με σκουλήκια, σούσι με σπέρμα ψαριού αλλά και κινέζικο κρασί με ποντίκια. Το Μουσείο Αηδίας, παρουσιάζει πιάτα από όλο τον κόσμο με σκοπό να σπάσει τα στερεότυπα και να βάλει στην συζήτηση τι είναι αηδιαστικό και τι όχι.

Αφού οι επισκέπτες του μουσείου δουν τα εκθέματα, περνούν σε ένα μίνι εστιατόριο όπου οι τολμηροί δοκιμάζουν δείγματα των πιάτων που εκτίθενται στο μουσείο. Ένα πιάτο με καρχαρία που μυρίζει σαν πτώμα σε αποσύνθεση από την Ισλανδία, το περίφημο τυρί Casu Marzu από την Σαρδηνία που είναι γεμάτο με προνύμφες εντόμων αλλά και η βρωμερή ρέγκα από την Σουηδία. Φυσικά υπάρχουν και σκέτα έντομα όπως οι τραγανοί γρύλοι από το Μεξικό.

Δείτε πως αντέδρασε επισκέπτης του μουσείου

Φασόλια με ένα βακτήριο που μυρίζει απαίσια
Κρασί με ποντίκια από την Κίνα

Στην τιμή του εισιτηρίου για το μουσείο αηδίας συμπεριλαμβάνεται και μια σακούλα για εμετό. Το μουσείο θα είναι ανοικτό έως τις 17 Φεβρουαρίου.

Αν θέλετε να αηδιάσετε κι άλλο μπορείτε να επισκεφθείτε διαδικτυακά το μουσείο

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις