Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Αυτά τα σκυλιά απλά δεν μπορούν να καταλάβουν πώς λειτουργούν οι σκάλες

Αυτά τα σκυλιά απλά δεν μπορούν να καταλάβουν πώς λειτουργούν οι σκάλες

Όταν τα σκυλιά έρχονται αντιμέτωπα με τις σκάλες, κάτι περίεργο συμβαίνει… Δείτε το αστείο βίντεο της ημέρας και θα καταλάβετε!

Σκυλιά και σκάλες… Ένας αγώνας που συχνά βγάζει τα σκυλιά χαμένα, ειδικά όταν πρόκειται για κουτάβια. Γιατί; Γιατί τα σκυλιά μάλλον δεν μπορούν να καταλάβουν πώς λειτουργούν οι σκάλες!

Όσοι λοιπόν έχετε σκαλιά σπίτι σας, θα καταλαβαίνετε την μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο σκύλος σας για τα κατέβει. Άλλα κουτάβια τα κατεβαίνουν ξαπλωμένα, άλλα κάνουν ένα βήμα τη φορά, άλλα τα κατεβαίνουν με την… όπισθεν και άλλα απλά δεν τα κατεβαίνουν καν!

Σύμφωνα με τους ειδικούς, τα σκυλιά φοβούνται τις σκάλες στα πρώτα χρόνια της ανάπτυξής τους. Τα σκυλιά βλέπουν τις σκάλες σαν εμπόδιο και συνήθως δεν τις κατεβαίνουν μέχρι το αφεντικό τους να τους πάρει αγκαλιά. Οι εκπαιδευτές σκύλων παροτρύνουν τους ιδιοκτήτες τετράποδων να μαθαίνουν στα σκυλιά τους να κατεβαίνουν τις σκάλες, γιατί το να τις αντιμετωπίζουν σαν τσουλήθρες βλάπτει τον σκελετό τους.

Αν αφήσετε μια λιχουδιά στο τελευταίο σκαλοπάτι, σίγουρα θα κάνετε το κατέβασμα σκάλας για αυτά, πιο εύκολη διαδικασία! Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=gghfoRKVPCo

Πηγή βίντεο: Dogs Vs. Stairs

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις