Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Αυτές οι πισίνες στο Μπαλί είναι το επόμενο σας ταξίδι!

Αυτές οι πισίνες στο Μπαλί είναι το επόμενο σας ταξίδι!

Η πόλη Ουμπούντ του Μπαλί είναι ένας επίγειος παράδεισος που πρέπει να ανακαλύψετε κάποια στιγμή στη ζωή σας. Τα πολυτελή θέρετρα με τις “κρεμαστές” πισίνες τους προσελκύουν τουρίστες από όλον τον κόσμο.

Ποιος δεν θα ήθελε το πρωί να ξυπνάει σε μια βίλα με πισίνα και θέα μια απέραντη φυσική ζούγκλα; Ο καθένας μπορεί να ζήσει αυτήν την μοναδική εμπειρία στο Μπαλί.

Στην πόλη Ουμπούντ του Μπαλί βρίσκεται ο… παράδεισος. Έχει πληθυσμό 30.000 κατοίκους ενώ φιλοξενεί κάθε χρόνο εκατοντάδες τουρίστες λόγω των πολυτελών θέρετρών της και της εξωτικής ομορφιάς της.

Η πόλη Ουμπούντ είναι ένας από τους κορυφαίους προορισμούς στην Ασία.  Η πανέμορφη αυτή πόλη είναι το κέντρο της καλλιτεχνικής σκηνής του Μπαλί, καθώς φιλοξενεί αρκετά μουσεία και γκαλερί.

Εκτός όμως από τα απίστευτα φυσικά τοπία, τον πολιτιστικό πλούτο, την τοπική αγορά της, το παλάτι και τις υπέροχες μαϊμούδες που μπορεί κανείς να συναντήσει τυχαία, είναι νούμερο ένα τουριστικός προορισμός, λόγω των θέρετρων με τις “κρεμαστές” πισίνες που μοιάζουν σαν να ξεπροβοδίζουν από τη ζούγκλα.

Όλες οι βίλες εκεί έχουν παραδοσιακή μπαλινέζικη διακόσμηση, μεγάλη βεράντα και απέραντες πισίνες. Η θέα από την πισίνα είναι μαγευτική αφού νιώθεις σαν να γίνεσαι “ένα” με το τοπίο. Βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από δάση και ορυζώνες και η εμπειρία είναι αξέχαστη.

Μήπως αποφάσισες ποιο θα είναι το επόμενο σου ταξίδι; Δείτε στο βίντεο εντυπωσιακές φωτογραφίες από τις πισίνες της Ουμπούντ:

https://www.youtube.com/watch?v=2JINOfKyKlo

Πηγή βίντεο: World Viewers Stop

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις