Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Αυτή η είναι η πιο λυπημένη γάτα του κόσμου

Αυτή η είναι η πιο λυπημένη γάτα του κόσμου

Η Λούλου είναι η γάτα με το πιο θλιμμένο πρόσωπο που έχουμε δει ποτέ. Το βίντεο της κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Η Λούλου ζει στο Πεκίνο αλλά έχει γίνει διάσημη σε όλον τον κόσμο. Ο λόγος; Το λυπημένο πρόσωπό της την κάνει συνεχώς μελαγχολική και αξιολάτρευτη.

Φυσικά, ούτε μελαγχολική είναι ούτε λυπημένη! Ωστόσο, τα μάτια της έχουν τέτοιο σχήμα που φαίνεται σαν να είναι συνεχώς θλιμμένη. Μπορεί να μην της φαίνεται, αλλά η ιδιοκτήτριά της, Maggie Liu δηλώνει ότι η Λούλου είναι πολύ παιχνιδιάρα και υπερκινητική. 

View this post on Instagram

#luhu :" i'm deep thinking about my life ~~" – – #cat #cute #catsofinstagram #catlovers #angel #adorable #lovely #funny #sadcat

A post shared by Maggie Liu (@lanlan731) on

Στο σπίτι ζουν άλλες δύο γάτες, Barher και Bardie, όμως καμία δεν είναι τόσο μοναδική όσο αυτή. Στις 20 Αυγούστου 2017, η διάσημη γατούλα έκλεισε τα 5 της χρόνια και το γιόρτασε με την Maggie που τόσα χρόνια της προσφέρει την φροντίδα και την αγάπη που έχει ανάγκη.

Μάλιστα, το αφεντικό της παροτρύνει το φανατικό κοινό της να ακολουθήσει τον λογαριασμό που έχει φτιάξει η ίδια στο Instagram για την Λούλου με το όνομα lanlan731. Ο λογαριασμός της έχει ξεπεράσει τους 100.000 ακόλουθους και οι φωτογραφίες της που παίζει και χαλαρώνει στο σπίτι, ραγίζουν καρδιές με τη λυπημένη φάτσα της!

Δεν είναι λοιπόν τυχαίο που κατάφερε να κερδίσει την προσοχή του Ίντερνετ…  Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: TomoNews US 

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις