Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Αυτή η νύφη είχε την πιο πρωτότυπη ιδέα για ανθοδέσμη στον γάμο της

Αυτή η νύφη είχε την πιο πρωτότυπη ιδέα για ανθοδέσμη στον γάμο της

Η Paige αποφάσισε να κρατήσει μια πρωτότυπη ανθοδέσμη γάμου. Το Ίντερνετ λάτρεψε την ιδέα της που πλέον αποτελεί τάση στην Αυστραλία.

Η Paige Kirk περίμενε χρόνια να ντυθεί νυφούλα και να παντρευτεί τον άνδρα της ζωής της. Τα ήθελε όλα παραδοσιακά, το νυφικό, την τελετή, την τούρτα, τα φορέματα για τις παράνυφες…

Η ανθοδέσμη της όμως ήταν πολύ πρωτότυπη, γεγονός που έκανε κάθε παραδοσιακή ανθοδέσμη βαρετή μπροστά σε αυτό που σκέφτηκε… Η Paige θέλησε να κάνει την μέρα του γάμου της λίγο πιο γλυκιά, και δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος να το κάνει αυτό, από το να κρατήσει μια ανθοδέσμη γάμου με donuts!

Καλά ακούσατε! Η νύφη από την Αυστραλία, δεν κρατούσε στα χέρια της ούτε τριαντάφυλλα, ούτε ορχιδέες ούτε ήλιους και μαργαρίτες, αλλά μια πρωτότυπη ανθοδέσμη donuts. Το ίδιο συνέβη και με τις παράνυφες που κρατούσαν όλο χαρά αυτές τις πεντανόστιμες ανθοδέσμες. Και το καλύτερο; Όταν η τελετή του γάμου τελείωσε, όλα τα donuts φαγώθηκαν!

Το Ίντερνετ λάτρεψε την ιδέα της και πολλές είναι αυτές που πλέον προτιμούν donuts αντί για λουλούδια! Δείτε πλάνα από τον γάμο της και την πρωτότυπη ανθοδέσμη:

Πηγή βίντεο: Wochit News

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις