Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Αυτό είναι σήμερα το πιο όμορφο κορίτσι του κόσμου

Αυτό είναι σήμερα το πιο όμορφο κορίτσι του κόσμου

Η Αnastasia Knyazeva θεωρείται σήμερα το πιο όμορφο κορίτσι του κόσμου. Γνωρίστε την 6χρονη πιτσιρίκα με τα καταγάλανα μάτια.

Πλούσια μαλλιά, καταγάλανα μάτια και ένα χαμόγελο που την κάνει να συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα πάνω της. Η 6χρονη Αnastasia Knyazeva είναι το πιο όμορφο κορίτσι ολόκληρου του κόσμου.

Η πιτσιρίκα ζει με την οικογένειά της στη Ρωσία. Η μητέρα της, Anna, αναρτά φωτογραφίες της στο Facebook από τότε που η κόρη της ήταν 4 χρονών. Στον λογαριασμό της στο Instagram, η όμορφη 6χρονη μετρά ένα εκατομμύριο ακόλουθους και συνεχώς το νούμερο αυξάνεται…

Τα καταγάλανα μάτια της και η όψη της που μοιάζει με το αψεγάδιαστο πρόσωπο μιας πορσελάνινης κούκλας, κλέβουν καρδιές στο διαδίκτυο. Η μικρή όπως μπορείτε να φανταστείτε, ήδη έχει συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων ενώ όνειρό της είναι όταν μεγαλώσει να γίνει ένα καταξιωμένο μοντέλο. Κάτι που φαίνεται ότι είναι πολύ πιθανό να γίνει. Άλλωστε, είναι ήδη το πρόσωπο που επέλεξε η γνωστή εταιρεία παιδικών ρούχων, Little Miss Aoki, για την φετινή καμπάνια της.

Η μητέρα της έχει λάβει πολλά θετικά σχόλια για την εμφάνιση της κόρης της αλλά και πολλά αρνητικά, καθώς θεωρούν απαράδεκτο να βάφει την 6χρονη κόρη της και να την βάζει από τόσο μικρή στον κόσμο του μόντελινγκ. Η ίδια δεν απαντά στα αρνητικά σχόλια και κάνει ό,τι θεωρεί καλύτερο για την όμορφη πιτσιρίκα της.

Γνωρίστε την:

https://www.youtube.com/watch?v=g9aqoRbzO_s

Πηγή βίντεο: Skifbull Channel

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις