Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Αυτό το λαγουδάκι δεν αντέχει τα τόσο μακριά του αυτιά!

Αυτό το λαγουδάκι δεν αντέχει τα τόσο μακριά του αυτιά!

Αυτός ο λαγός έχει πολύ μεγαλύτερα αυτιά σε σχέση με το σώμα του. Η ιδιαιτερότητά του αυτή τον κάνει τον πιο χαριτωμένο λαγό που έχει γίνει viral.

Ο Lucas δεν είναι ένας απλός λαγός, είναι ένα λαγουδάκι με τεράστια αυτιά! Τα μεγάλα του αυτιά τον έχουν κάνει διάσημο στο διαδίκτυο.

Το λαγουδάκι έχει γίνει viral χάρη στα αυτιά και την τσαχπινιά του. Πολλές φορές τα πατάει με τα άκρα του ή πέφτουν μπροστά στη μουσούδα του, καθώς είναι πολύ μεγαλύτερα σε σχέση με το σώμα του.

View this post on Instagram

All day everyday #gottadoit #trexarms #tbt

A post shared by Lucas (@lucas_the_lop) on

Η ιδιοκτήτριά του δηλώνει ότι τα αυτιά του τον κάνουν άκρως αξιολάτρευτο και παρόλο που συχνά δεν τον βολεύουν, δεν χάνει ευκαιρία για τρέξιμο και παιχνίδι.

“Είναι πολύ ενεργητικό λαγουδάκι. Σίγουρα τα αυτιά του κάποιες φορές είναι πρόβλημα στην τόση κινητικότητά του, όμως δεν νομίζω ότι τον νοιάζει πολύ! Έχει πάντα όρεξη για παιχνίδι και φαίνεται ευτυχισμένο”.

https://www.instagram.com/p/BTsEiGYFw2t/?taken-by=lucas_the_lop

Το αφεντικό του τού προσφέρει το φαγητό που χρειάζεται για να έχει την απαραίτητη ενέργεια αλλά και την στοργή και την αγάπη που κάθε ζώο έχει ανάγκη.

Μάλιστα, ο Lucas έχει και Instagram! Με το όνομα lucas_the_lop, θα βρείτε τον λογαριασμό που διαχειρίζεται η ιδιοκτήτριά του και ανεβάζει χαριτωμένα βιντεάκια από την καθημερινότητά του.

Ο Lucas αριθμεί πάνω από 18.000 ακόλουθους και δεν είναι τυχαίο που είναι τόσο αγαπητός!

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις