Κυριακή, 5 Μαΐ
19oC Αθήνα

Αυτό το θέρετρο στις Μαλδίβες κοστίζει μόλις… 3.000 δολάρια το βράδυ

Αυτό το θέρετρο στις Μαλδίβες κοστίζει μόλις… 3.000 δολάρια το βράδυ

Διώροφες βίλες, πισίνες, σπα, τσουλήθρες και ποδηλατάδα πάνω από το νερό! Τα πάντα προσφέρει το Soneva Jani resort στους πελάτες του.

Θέλετε να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι και να μείνετε σε ένα υπερπολυτελές resort με όλες τις ανέσεις; Υπάρχει ένα resort στις Μαλδίβες που είναι ένα από τα πιο ακριβά του κόσμου.

Αν λοιπόν είστε από αυτούς τους λίγους και εκλεκτούς που έχετε τη δυνατότητα, αρκεί να ξοδέψετε μόλις… 3.000 δολάρια για μία διανυκτέρευση! Οι βίλες είναι χτισμένες πάνω ακριβώς από την επιφάνεια της θάλασσας και βρίσκονται μακριά από το κέντρο.

Πρόκειται για το Soneva Jani στο Medhufaru Island που ξεπερνά την φαντασία κάθε απαιτητικού ταξιδιώτη. Τι περιλαμβάνει; Δεν υπάρχει και κάτι να λείπει από αυτό το θέρετρο, αφού κάθε βίλα περιλαμβάνει μεγάλη ιδιωτική πισίνα, τσουλήθρα που καταλήγει στη θάλασσα, οροφή που ανοίγει και κλείνει για θέα στον φωτεινό ουρανό και μια μοναδική περιποίηση σπα.

Μπορεί να είναι λίγοι αυτοί που έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το υπερπολυτελές θέρετρο, όμως σίγουρα όλοι κερδίζουν μια εμπειρία ανεκτίμητης αξίας…

Απολαύστε το μαγευτικό resort προς το παρόν… στο βίντεο:

Overwater resort in the Maldives

This overwater resort in the Maldives is ultimate vacation goals.

Gepostet von Travel Insider am Dienstag, 22. August 2017

Πηγή βίντεο: INSIDER travel

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις