Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Αυτό το σκονάκι με στιλό είναι για… βραβείο – Η απίστευτη κομπίνα του φοιτητή

Αυτό το σκονάκι με στιλό είναι για… βραβείο – Η απίστευτη κομπίνα του φοιτητή

Ένα άκρως εφευρετικό σκονάκι είχε φτιάξει ένας μαθητής στη σχολή Νομικής Yolanda de Lucchi του Πανεπιστημίου της Μάλαγα στην Ισπανία, το οποίο έβαζε σε στιλό Bic.

Όπως έκανε γνωστό η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου της Μάλαγα, ο φοιτητής χρησιμοποιούσε κοινά στιλό Bic και όχι κάτι ιδιαίτερο.

Ο φοιτητής είχε γράψει το σκονάκι πάνω στο στιλό. Συνηθισμένο; ΌΧΙ! Γιατί ο πανούργος νέος δεν έγραψε με στιλό πάνω στα άλλα στιλό, αλλά χάραξε το σκονάκι! Έτσι δεν έκανε «μπαμ» και δε γινόταν εύκολα αντιληπτό.

Για να το κάνει αυτό είχε αντικαταστήσει την μύτη του μηχανικού μολυβιού με μια βελόνα, προκειμένου να μπορεί να γράψει στα 11 στιλό.

Η καθηγήτρια έκανε την ανάρτηση χαρακτηρίζοντας το σκονάκι «τέχνη». Ωστόσο δεν ανέφερε εάν τον κατάλαβε πριν αντιγράψει η μετά. Πάντως είχε κατασχέσει τα στιλό.

«Η αρχή κάθε θέματος/απάντησης ξεχώριζε ξεκινώντας από το σημείο που λέει Bic», έγραψε ο χρήστης Gonzo στο twitter, που πήρε την πληροφορία από τον ίδιο το φοιτητή.

«Και αν παρατηρήσετε, η άκρη του στυλό είναι βαμμένη μαύρη (το μελάνι δεν φτάνει ποτέ στην άκρη σε ένα στυλό Bic) για να φαίνεται καλύτερα σε αντίθεση με το μαύρο».

Είπε ότι ο φοιτητής εξακολουθεί να έχει κι άλλα τέτοια. Θα αποκάλυπτε την ταυτότητά του αλλά… μόνο αν η εταιρεία μπύρας Cruzcampo, που ιδρύθηκε στη Σεβίλλη, έδινε σε αυτόν και τον Gonzo μερικές μπύρες για να δοκιμάσουν.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις