Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Αυτό το Victoria’s Secret show είναι διαφορετικό…

Αυτό το Victoria’s Secret show είναι διαφορετικό…

Τα μοντέλα σε αυτό το Victoria’s Secret show δεν είναι αυτά που έχετε συνηθίσει να βλέπετε. Και ο λόγος που το κάνουν είναι μοναδικός…

Ψηλές, αδύνατες, με πλούσια μαλλιά και αψεγάδιαστο πρόσωπο… Κάπως έτσι φαντάζονται οι περισσότεροι άνθρωποι, τα μοντέλα που παίρνουν μέρος στο ετήσιο Victoria’s Secret show.

Κάθε χρόνο όμως γίνεται και ένα άλλο σόου, μια πασαρέλα που δεν ανταποκρίνεται σε στερεότυπα και πρότυπα ομορφιάς. Μια πασαρέλα μιας ομορφιάς που πηγάζει εκ των έσω… “Από όταν ήμουν μικρή θαύμαζα τα μοντέλα της Victoria’s Secret. Έκανα εξαντλητικές δίαιτες για να τους μοιάσω. Δεν έχω όμως το σώμα τους, ούτε τα μακριά τους πόδια και ποτέ δεν θα καταφέρω να τα έχω”, δηλώνει μια συμμετέχουσα.

Ο σκοπός του ετήσιου αυτού σόου με κορίτσια της διπλανής πόρτας, είναι να ενθαρρύνει όλες τις κοπέλες να αγαπήσουν το σώμα τους και να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση. Τα κορίτσια δεν θα έπρεπε να έχουν ως πρότυπα τα μοντέλα που βλέπουν στα περιοδικά, τα οποία έχουν δεχτεί επεξεργασία, αλλά γυναίκες που μπορούν να τις εμπνεύσουν για να αγαπήσουν αυτό που πραγματικά είναι!

“Δεν έχει σημασία είτε είσαι ψηλή, είτε κοντή, είτε αδύνατη, με περιττά κιλά, αν είσαι αψεγάδιαστη, ή αν έχεις σημάδια, είτε είσαι 20 χρονών, είτε εξήντα… Είσαι όμορφη!”. Αυτό είναι το μήνυμα θέλουν να περάσουν οι κοπέλες μιας διαφορετικής πασαρέλας, μικρής αναγνωρισιμότητας αλλά μεγάλης σημασίας…

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: BiteSizedFitness

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις