Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Αυτοκίνητο χτύπησε σκύλο και έμεινε παράλυτος – Στοργή και αγάπη έκαναν το θαύμα

Αυτοκίνητο χτύπησε σκύλο και έμεινε παράλυτος – Στοργή και αγάπη έκαναν το θαύμα

Αυτοκίνητο χτύπησε σκύλο και τον άφησε παράλυτο. Ανήμπορο να μετακινηθεί είχε χάσει κάθε του ελπίδα μέχρι που φιλόζωοι του πρόσφεραν όσα είχε ανάγκη…

Ήταν ξημερώματα όταν μία φιλοζωική οργάνωση της Ινδίας δέχτηκε τηλεφώνημα ότι ένας σκύλος βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Αμέσως, οι ειδικοί έσπευσαν στο μέρος όπου βρισκόταν το ταλαίπωρο σκυλάκι.

Ένα αυτοκίνητο φαίνεται ότι χτύπησε σοβαρά τον σκύλο με αποτέλεσμα να τον αφήσει παράλυτο. Με ακινητοποιημένα τα πίσω του άκρα, ο σκύλος ήταν ανήμπορος να μετακινηθεί. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει κάθε ελπίδα σωτήρας, να απομονωθεί και να γίνει επιθετικός.

Ήταν πολύ δύσκολο για τους εθελοντές της φιλοζωικής οργάνωσης να πλησιάσουν τον άτυχο σκύλο. Μετά από πολύ χρόνο και κυρίως κόπο, κατάφεραν να τον τυλίξουν με μία κουβέρτα και να τον μεταφέρουν στο φορείο για να του προσφέρουν τις πρώτες ανάγκες. Φρόντισαν τα τραύματα του, το έπλυναν καλά και του έκαναν εξετάσεις.

Κανείς δεν πίστευε ότι αυτό το σκυλί θα καταφέρει να ξαναπερπατήσει. Τελικά, λίγη φροντίδα και κυρίως πολύ αγάπη μπορεί να κάνει θαύματα. Ο σκύλος με τη βοήθεια των εθελοντών, περπάτησε και πλέον χαίρεται τη ζωή και απολαμβάνει την αγάπη όσων του έσωσαν τη ζωή…

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Animal Aid Unlimited, India

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις