Πέμπτη, 9 Μαΐ
19oC Αθήνα

Αυτός ο σχεδιαστής κάνει τα κορίτσια να νιώθουν… μικρές πριγκίπισσες

Αυτός ο σχεδιαστής κάνει τα κορίτσια να νιώθουν… μικρές πριγκίπισσες

Πατέρας φτιάχνει σε μικρά κορίτσια τις τουαλέτες των ονείρων τους. Με αυτές, δεν μπορούν παρά να νιώσουν μικρές πριγκίπισσες!

Αυτός ο μπαμπάς έχει ταλέντο στο να μεταμορφώνει τα παιδιά σε μικρές βασίλισσες! Δημιουργεί με τον δικό του μοναδικό τρόπο τουαλέτες υψηλής αισθητικής.

Ο σχεδιαστής Nephi Garcia με το όνομα “Designer Daddy” στα social media, είναι ο μπαμπάς που θα θέλανε όλες οι πιτσιρίκες. Τα ρούχα του είναι διπλής όψεως… Τι εννοούμε με αυτό; Επηρεασμένος από τις πριγκίπισσες της Ντίσνει, δημιουργεί την καθημερινή φορεσιά τους που με ένα απλό ξεκούμπωμα, μετατρέπεται στην χαρακτηριστική τουαλέτα της κάθε πριγκίπισσας. 

Άνθρωποι από όλον τον κόσμο παραγγέλνουν στο διαδίκτυο τις ιδιαίτερες στολές του. “Το κάνω αυτό εδώ και δύο χρόνια και ελπίζω σε λίγο καιρό να καταφέρω να επεκτείνω την επιχείρησή μου”, δηλώνει ο ίδιος στο Insider.

Και συνεχίζει: “Θα ήθελα να κάνω κοστούμια για το Broadway και τον κινηματογράφο”. To μότο του; Να ακολουθεί κανείς όχι αυτό που φέρνει τα λεφτά, όχι αυτό που του λένε οι άλλοι να κάνει, αλλά αυτό που αγαπά.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: Insider

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις