Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Το δάσος με τον ψηλότερο καταρράκτη εσωτερικού χώρου

Το δάσος με τον ψηλότερο καταρράκτη εσωτερικού χώρου

Το δάσος “Gardens by the bay” είναι ένας ακόμη λόγος να ταξιδέψεις μέχρι την Σιγκαπούρη. Πρόκειται για έναν μαγευτικό παράδεισο εσωτερικού χώρου.

Αυτό το δάσος είναι μοναδικό σε ολόκληρο τον κόσμο. Γιατί; Γιατί βρίσκεται σε εσωτερικό χώρο και συγκεκριμένα σε έναν μεγάλο θόλο στη Σιγκαπούρη.

Το δάσος “Gardens by the bay” περιλαμβάνει τον ψηλότερο καταρράκτη εσωτερικού χώρου. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να περπατήσουν γύρω από το δάσος και τους καταρράκτες, μέσα σε ένα περιβάλλον που αντιγράφει πιστά τις συνθήκες καιρού ενός αυθεντικού τροπικού κλίματος. Συγκεκριμένα, το αξιοθέατο της Σιγκαπούρης αντιγράφει τις καιρικές συνθήκες ορεινών χωριών, όπου η υγρασία βρίσκεται σε αρκετά υψηλά επίπεδα.

Γεμάτο με πυκνή βλάστηση και κρυμμένους “θησαυρούς”, το “Gardens by the bay” προσφέρει μια μοναδική εμπειρία που δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει τις συνθήκες ενός πραγματικού δάσους. Εκτός από την μαγεία του τοπίου που αφήνει τους πάντες άφωνους, οι επισκέπτες μαθαίνουν πολλά για το τροπικό κλίμα, τη λειτουργία των καταρρακτών και την βλάστηση, 2.000 μέτρα πάνω από τη θάλασσα.

Και αν χορτάσει κανείς την πυκνή πράσινη βλάστηση, μπορεί να επισκεφτεί το δωμάτιο του κτιρίου, “Flower Dome”. Πρόκειται για το μεγαλύτερο γυάλινο θερμοκήπιο όλου του κόσμου με πολύχρωμα λουλούδια και άνθη.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο:

Cloud Forest

This forest is inside a GIANT dome.

Gepostet von Travel Insider am Donnerstag, 6. Juli 2017

Πηγή βίντεο: INSIDER travel

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις