Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Αυτό είναι το δαχτυλίδι που σώζει ζωές!

Αυτό είναι το δαχτυλίδι που σώζει ζωές!

Κυκλοφόρησε στην αγορά ένα δαχτυλίδι που πρέπει να το φοράμε όλοι! Πρόκειται για το “έξυπνο” δαχτυλίδι με ενσωματωμένο κουμπί κινδύνου που σώζει ζωές!

Δεν φοράτε δαχτυλίδια; Κυκλοφόρησε στην αγορά ένα δαχτυλίδι που πρέπει να το φοράμε όλοι! Πρόκειται για το δαχτυλίδι έκτακτου κινδύνου που σώζει ζωές.

Το δαχτυλίδι αυτό έχει ενσωματωμένο κουμπί κινδύνου – πανικού που στέλνει σήμα προειδοποίησης σε φίλους και υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, όταν εκείνος που το φορά είναι σε κίνδυνο.

Το ενδιαφέρον είναι ότι το αξεσουάρ αυτό είναι πραγματικά σαν κόσμημα, δεν φαίνεται ότι έχει λειτουργία έκτακτης ανάγκης, γεγονός που το κάνει συνάμα όμορφο, πρακτικό και απαραίτητο.

Αρκεί να το πατήσετε παρατεταμένα για τρία δευτερόλεπτα και αυτό με τη σειρά του καλεί για βοήθεια εκείνους που περιλαμβάνονται στις επαφές του κινητού τηλεφώνου ή ανθρώπους που βρίσκονται σε απόσταση 280 μέτρων. Και όλα αυτά επιτυγχνάνονται μέσω του app Nimb, σύμφωνα με το Dezeen.

Πιο αναλυτικά, το “έξυπνο” δαχτυλίδι στέλνει ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης μέσω Bluetooth σε μια προκαθορισμένη λίστα επαφών στο κινητό τηλέφωνο, συμπεριλαμβανομένων των φίλων, των μελών της οικογένειας, ανθρώπων που βρίσκονται κοντά και άλλων ατόμων που καθορίζονται από την εφαρμογή Nimb.

Στον αντίποδα, σε άλλες περιπτώσεις όταν κάποιος βρίσκεται σε κίνδυνο, προσπαθεί να βρει το κινητό του να καλέσει κάποιον, πράγμα που απαιτεί πολύ χρόνο μάλιστα, κάποιες φορές δεν είναι καν σε θέση να το κάνει αυτό ή άλλες κινδυνεύει ακόμα και η ίδια του η ζωή.

Σε αυτές ακριβώς τις περιπτώσεις, το αξεσουάρ αυτό για τα δάχτυλα είναι πραγματικά πολύτιμο και σωτήριο!

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε