Κυριακή, 28 Απρ.
21oC Αθήνα

Δείτε αυτές τις αθλήτριες της συγχρονισμένης κολύμβησης! Και όμως τις βλέπετε ανάποδα! [vid]

Δείτε αυτές τις αθλήτριες της συγχρονισμένης κολύμβησης! Και όμως τις βλέπετε ανάποδα! [vid]

Οι χορευτικές κινήσεις των αθλητριών της συγχρονισμένης κολύμβησης είναι το ίδιο εντυπωσιακές και κάτω από την επιφάνεια του νερού. Δείτε το βίντεο.

Η συγχρονισμένη κολύμβηση είναι από τα πιο δύσκολα αθλήματα που απαιτεί καλές αναπνοές, άριστη σωματική κατάσταση και απόλυτο συγχρονισμό.

Στο παρακάτω βίντεο οι αθλήτριες της συγχρονισμένης κολύμβησης επιδίδονται σε χορευτικές φιγούρες κάτω από το νερό. Αν παρακολουθήσετε καλύτερα, θα σας φανεί ότι τις βλέπετε να χορεύουν κανονικά στο νερό, στην πραγματικότητα όμως, η κάμερα είναι στραμμένη ανάποδα και δείχνει τα όσα συμβαίνουν κάτω από την επιφάνεια του νερού, όσο οι θεατές παρακολουθούν τις κινήσεις τους πάνω από αυτήν, στο αγώνισμα.

Δείτε το εντυπωσιακό θέαμα που συμβαίνει και κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας:

Η συγχρονισμένη κολύμβηση είναι άθλημα του υγρού στίβου. Συμπεριλήφθηκε στο πρόγραμμα των αγώνων μόλις το 1977.

Παραδοσιακά, το άθλημα ήταν αποκλειστικά για γυναίκες, αν και τα τελευταία χρόνια υπάρχει ένα ισχυρό κίνημα για να γίνει και άθλημα των αντρών, ενώ πρόσφατα έχουν αρχίσει να λαμβάνουν χώρα και τέτοιες διοργανώσεις.

Η συγχρονισμένη κολύμβηση είναι ένα είδος επίδειξης μέσα στο νερό, στο οποίο οι αθλήτριες κρίνονται για την εκτέλεση ορισμένων κολυμβητικών κινήσεων που έχουν εγκριθεί από τις αρμόδιες αθλητικές αρχές.

Οι αθλήτριες βαθμολογούνται για την εκτέλεση μιας σειράς από φιγούρες και για ένα τυπικό κολυμβητικό πρόγραμμα που γίνεται με τη συνοδεία μουσικής.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε