Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Δείτε πόσο έξυπνα αυτός ο σκύλος έφαγε το μπισκότο του αφεντικού του

Δείτε πόσο έξυπνα αυτός ο σκύλος έφαγε το μπισκότο του αφεντικού του

Όταν οι σκύλοι αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει φαγητό δίπλα τους, κάνουν τα πάντα για να το κάνουν δικό τους. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε…

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες το παρακάτω βίντεο. Πρωταγωνιστής του βίντεο είναι ένα χαριτωμένο πεινασμένο σκυλάκι που τρελαίνεται για λιχουδιές και μπισκότα!

Άλλωστε, το βίντεο αποδεικνύει ότι θα έκανε τα πάντα για μία μικρή λιχουδιά. Όταν λοιπόν το αφεντικό του άφησε ένα μπισκότο στον πάγκο της κουζίνας, εκείνο δεν το άφησε από τα μάτια του και μόλις ο ιδιοκτήτης του έφυγε από το δωμάτιο, είχε σκοπό να το κάνει δικό του!

Τι έκανε; Παρόλο που ήταν αρκετά κοντό και δυσκολευόταν να φτάσει τον πάγκο της κουζίνας, μετακίνησε μία κούτα προς το μέρος του πάγκου, πήδηξε επάνω της και καταβρόχθισε το μπισκότο. Ύστερα, τοποθέτησε και πάλι την κούτα εκεί που την βρήκε για να μην καταλάβει τίποτα ο ιδιοκτήτης του!

Το αφεντικό του που είχε κρυφά καταγράψει τη στιγμή της… κλοπής με τη βοήθεια του κινητού του, ανέβασε το βίντεο στους προσωπικούς του λογαριασμούς στο social media και τώρα είναι viral.

Δείτε το βίντεο:

https://www.facebook.com/khyberofficial/videos/2448113175413356/

Πηγή βίντεο: Khyber Himmat

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις