Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Δείτε πού βρίσκονται αυτοί οι εντυπωσιακοί καταρράκτες

Δείτε πού βρίσκονται αυτοί οι εντυπωσιακοί καταρράκτες

Αυτόν τον επίγειο παράδεισο πρέπει κάποια στιγμή στη ζωή σας να τον επισκεφτείτε. Δείτε μαγευτικές εικόνες από ψηλά.

Η εκπληκτική, τροπική Huasteca Potosina, είναι μια πλούσια, απομακρυσμένη περιφέρεια του San Luis Potosí στο Μεξικό.  Οι καταπληκτικοί καταρράκτες είναι αποτέλεσμα των ποταμών που ρέουν ανατολικά από τις πλαγιές της Sierra Madre Oriental. Το χρώμα τους είναι πρασινογαλάζιο, χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε ασβέστιο στους γύρω βράχους.

Ολόκληρο το Huasteca περιλαμβάνει τμήματα του San Luis Potosí, του Hidalgo, του Puebla, του Queretaro, του Tamaulipas και του Veracruz. Το όνομα Huasteca αναφέρεται στον τόπο όπου αναπτύχθηκε η κουλτούρα Huastec. Η περιοχή είναι γνωστή για το huasteco (ή το huapango), ένα στυλ μουσικής που συνδυάζει τα βιολιά και την κιθάρα. Την τελευταία δεκαετία, ντόπιοι έχουν «ανακαλύψει» την Huasteca Potosina. Μέχρι στιγμής, λίγοι ξένοι το γνωρίζουν.

Μπορείτε να κολυμπήσετε κοντά και να κάνετε εκδρομές με βάρκα σε μερικούς από αυτούς τους θεαματικούς καταρράκτες. Εκεί, φτάνετε με δημόσια συγκοινωνία και ύστερα η πρόσβαση στους καταρράκτες γίνεται έως ένα σημείο με το αυτοκίνητο.

Απολαύστε μαγευτικά πλάνα από ψηλά:

Πηγή βίντεο: Huasteca Potosina

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις