Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Δεν γνώριζε ποιος ήταν ο βιολογικός της πατέρας – Στα 45 της έλαβε ένα email που της άλλαξε τη ζωή

Δεν γνώριζε ποιος ήταν ο βιολογικός της πατέρας – Στα 45 της έλαβε ένα email που της άλλαξε τη ζωή

Μετά από πολλές προσπάθειες, η Vikki Michèle στα 45 της χρόνια γνώρισε για πρώτη φορά τον βιολογικό της πατέρα. Δείτε το συγκινητικό βίντεο.

Η Vikki γεννήθηκε στην Αυστραλία στα τέλη της δεκαετίας του ’70. Μεγάλωσε εκεί μαζί με τη μητέρα και τον πατέρα της, όμως πάντα ένιωθε ότι κάτι έλειπε… Δεκαετίες μετά, η Vikki μετακόμισε στον Καναδά, γνώρισε τον άνδρα της ζωής της, έκαναν επτά παιδιά και ο πατέρας που την μεγάλωσε έφυγε από τη ζωή. Τότε ανακάλυψε την αλήθεια.

Όταν ο πατέρας της άφησε την τελευταία του πνοή, τότε η γυναίκα έμαθε ότι δεν ήταν ο βιολογικός της ο πατέρας. Μάλιστα, η μητέρα της της αποκάλυψε ότι ο πραγματικός πατέρας της δεν γνωρίζει καν την ύπαρξή της. Εκεί ήταν που κατάλαβε ότι το κενό που ένιωθε πάντα ίσως ήταν αυτό. Έτσι, στα 45 της χρόνια έκανε τα πάντα για τον γνωρίσει από κοντά.

Το μοναδικό που ήξερε για αυτόν ήταν το όνομά του, Ian Cullen αλλά και τα χαρακτηριστικά του από μία πολύ παλιά φωτογραφία. Με βάση αυτά, έκανε μία τεράστια έκκληση το 2015 στα social media να την βοηθήσουν να τον βρει. Παράλληλα, πήρε τηλέφωνο στους 140 Cullen που βρήκε στον τηλεφωνικό κατάλογο, μάταια όμως αφού όλα έδειχναν ότι τα ίχνη του είχαν εξαφανιστεί…

Και εκεί που ήταν έτοιμη να παρατήσει την έρευνα, έγινε κάτι που δεν περίμενε. Ένας άνδρας με το όνομα Ian Cullen της έστειλε email και της είπε ότι οι έρευνές της έπιασαν τόπο! Ήταν ο γιος του πατέρας της από άλλη γυναίκα που ήρθε σε επικοινωνία μαζί της και της εξέφρασε την επιθυμία αυτού και του πατέρα του να την γνωρίσουν από κοντά.

Η χαρά της ήταν μεγάλη και τα δάκρυα ανεξέλεγκτα. Στα 45 της χρόνια, η Vikki είδε για πρώτη φορά από κοντά τον πατέρα της, τον αγκάλιασε και εκείνος της έδωσε ένα φιλί στο μέτωπο. Σήμερα, προσπαθούν να αναπληρώσουν τον χαμένο χρόνο και περνούν πολύτιμο χρόνο όλη η οικογένεια μαζί. Ο πατέρας της Vikki γνώρισε τα επτά του εγγόνια και μαζί ξεκίνησαν μια νέα ζωή…

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: watchJojo

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις