Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Δεν θα πιστέψετε από τι είναι φτιαγμένη αυτή η μπάλα – Το υλικό υπάρχει σε όλα τα σπίτια!

Δεν θα πιστέψετε από τι είναι φτιαγμένη αυτή η μπάλα – Το υλικό υπάρχει σε όλα τα σπίτια!

Αυτή η μικρή μπάλα είναι φτιαγμένη από ένα υλικό που υπάρχει σε όλα τα σπίτια. Δείτε πώς καταφέρνουν και την κάνουν τόσο γυαλιστερή.

Δεν υπάρχει σπίτι που να μην έχει στην κουζίνα αλουμινόχαρτο. Το αλουμινόχαρτο έχει πολλές χρήσεις, κανείς όμως δεν θα μπορούσε να περιμένει ότι με επεξεργασία μπορεί να γίνει μια υπεροχή γυαλιστερή μπαλίτσα.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, το πρότζεκτ για να γίνει αυτή η μπάλα τόσο γυαλιστερή, θέλει πολύ επεξεργασία. Στην Ιαπωνία είναι η νέα μόδα να παίρνουν κομμάτι αλουμινόχαρτου και να το γυαλίζουν τόσο πολύ ώστε να βγαίνει ένα άρτιο λαμπερό αποτέλεσμα.

Αρκεί να πάρετε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτου, να το κάνετε μπαλίτσα και να αφαιρέσετε όλον τον αέρα από το εσωτερικό του. Ύστερα, προσεκτικά παίρνετε ένα σφυρί για να απαλύνετε τις πολλές ραβδώσεις. Μετά αρχίζουν τα δύσκολα… Ατελείωτες ώρες γυαλίσματος μέχρι να μοιάζει με μία μπάλα φτιαγμένη από ασήμι και όχι αλουμινόχαρτο.

Το αποτέλεσμα είναι συναρπαστικό, αφού μοιάζει με μπάλα από ασήμι, όποιος το αγγίζει καθρεφτίζεται, όμως η μπάλα είναι ελαφριά! Μετά χρησιμοποιείται ως διακοσμητικό αλλά και ένας τέλειος τρόπος να προκαλείτε τους φίλους σας να καταφέρουν και οι ίδιοι να το κάνουν!

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=wTeTHjpPMgU

Πηγή βίντεο: Crazy Pumpkin

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις