Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Διαγνώστηκε με δισχιδή ράχη και είπαν ότι δεν θα ζήσει πολλά χρόνια – Τώρα είναι 5 χρονών

Διαγνώστηκε με δισχιδή ράχη και είπαν ότι δεν θα ζήσει πολλά χρόνια – Τώρα είναι 5 χρονών

Το Spina bifida είναι ένα ελάττωμα γέννησης στο οποίο η σπονδυλική στήλη δεν κλείνει τελείως. Η πάθηση του δεν του στέρησε την θέληση για παιχνίδι και ζωή…

Η Kira ήταν έγκυος 19 εβδομάδων όταν έμαθε μαζί με τον σύζυγό της, Ken, ότι ο γιος τους, Ciarlo, πάσχει από Spina Difida.

Το Spina bifida είναι ένα ελάττωμα γέννησης στο οποίο η σπονδυλική στήλη δεν κλείνει τελείως κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης, αφήνοντας τον νωτιαίο μυελό και τα περιβάλλουσα νεύρα εκτεθειμένα μέσα από μια οπή στην πλάτη. Προκαλεί προοδευτική βλάβη στη σπονδυλική στήλη, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε διάφορα θέματα, όπως προβλήματα ουροδόχου κύστης και εντέρου, παράλυση και αδυναμία.

Η Kira και ο Ken ήταν συγκλονισμένοι στο άκουσμα της είδησης αυτής. Ο μαιευτήρας τους τους είπε αμέσως να πάνε στο Παιδικό Νοσοκομείο της Φιλαδέλφειας (CHOP), το οποίο διαθέτει εκτενή εμπειρία στην προγεννητική διάγνωση και θεραπεία της Spina Difida, συμπεριλαμβανομένης της εμβρυϊκής χειρουργικής. Μια μέρα μόλις μετά τη γέννησή του, ο Ciarlo υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση για να επισκευάσει την τρύπα στη σπονδυλική του στήλη.

Σήμερα, ο Ciarlo είναι ένα έξυπνο και κοινωνικό αγόρι που χαίρεται τη ζωή και απολαμβάνει τη στοργή και την αγάπη της οικογένειάς του. Οι γονείς του είναι πολύ περήφανοι και ο ίδιος δηλώνει ευτυχισμένος και ότι δεν πρόκειται να τα παρατήσει ποτέ!

Δείτε το βίντεο:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις