Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Διαγωνισμός του 1958 για τα πιο ελκυστικά μάτια

Διαγωνισμός του 1958 για τα πιο ελκυστικά μάτια

Πίσω στο 1958 κοπέλες παίρνουν μέρος σε έναν ιδιαίτερο διαγωνισμό για τα πιο ελκυστικά μάτια εκείνης της χρονιάς. Δείτε το vintage βίντεο.

Δεκάδες κορίτσια από το Essex στέκονται στη σειρά και μονοπωλούν το ενδιαφέρον του κοινού που δεν αφήνει τα μάτια του από πάνω τους. Ο λόγος; Μα φυσικά ο διαγωνισμός για τα πιο ελκυστικά μάτια που διεξήχθη το 1958.

Οι κοπέλες ντυμένες με σορτς ή παντελόνια κρύβουν το πρόσωπο τους με ένα μαντήλι ώστε να φαίνονται μόνο τα μάτια τους και οι κριτές να μην επηρεάζονται από την υπόλοιπη εξωτερική εμφάνιση. Οι κριτές παρακολουθούν τα κορίτσια από κοντά, βαθμολογούν και αναδεικνύουν με αυστηρότητα και ύστερα από μεταξύ τους συζήτηση τα πιο όμορφα μάτια του διαγωνισμού.

Μάλιστα, το παρακάτω διαφημιστικό ενημερώνει ότι εκείνη την εποχή διεξάγονταν ακόμη και διαγωνισμοί για την καλύτερη μύτη ή αυτιά. Κοπέλες άνω των 18 χρόνων διαγωνίζονται για τα πιο ελκυστικά μάτια που κερδίζουν – εκτός από τα βλέμματα όλων – κρέμες περιποίησης από γνωστή εταιρεία καλλυντικών εκείνης της εποχής.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Vintage Fashions

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις