Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Διαμέρισμα 12 τετραγωνικών μέτρων στο Λονδίνο κοστίζει 225.000 λίρες!

Διαμέρισμα 12 τετραγωνικών μέτρων στο Λονδίνο κοστίζει 225.000 λίρες!

Μέσα στο μικροσκοπικό διαμέρισμα 12 τετραγωνικών μέτρων στο Λονδίνο που κοστίζει 225.000 λίρες. Το εσωτερικό του με όλες τις ανέσεις…

Ότι το Λονδίνο είναι ακριβό το ξέραμε, ότι ένα μικροσκοπικό διαμέρισμα θα κοστίζει 225.000 λίρες δεν το περιμέναμε όμως… Δείτε το εσωτερικό του στο βίντεο που ακολουθεί.

Βρίσκεται στο Kensington, μία από τις πιο ακριβές περιοχές του Λονδίνου. Ο αρχιτέκτονας Ian Hogarth εξομολογείται: “Όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να αγοράσεις σπίτι στο Λονδίνο, για αυτό βρήκαμε ένα μικρό διαμέρισμα, το ανακαινίσαμε και τώρα είναι ένα σπίτι με όλες τις ανέσεις”.

Το διαμέρισμα αγοράστηκε το 2007 για 100.000 λίρες. Χρειάστηκαν άλλες 40.000 λίρες και 3 μήνες για να ανακαινιστεί. Τώρα περιλαμβάνει ό,τι ακριβώς χρειάζεται ένα σπίτι, όμως τίποτα περιττό: Ένα μικρό φουρνάκι, νιπτήρα, λίγα ντουλάπια και ράφια, ντουζιέρα, τουαλέτα, έναν καναπέ που γίνεται κρεβάτι, μία τηλεόραση και σύνδεση με το Ίντερνετ!

“Ένα μικρό καλά οργανωμένο σπίτι μπορεί να είναι πιο ευρύχωρο από ένα μεγάλο χαώδες σπίτι”, συμπληρώνει ο αρχιτέκτονας που ενοικιάζει το διαμέρισμα για 800 λίρες το μήνα.

Σήμερα είναι πιο δαπανηρό να ζει κανείς στο Λονδίνο από ό,τι στη Νέα Υόρκη.

Πατήστε το βίντεο για ένα μικρό τουρ στο ακόμα πιο μικρό σπίτι:

Πηγή βίντεο: Business Insider UK

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις