Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Διαρρήκτης γιόρτασε το πετυχημένο πλάνο του με χορό στις κάμερες!

Διαρρήκτης γιόρτασε το πετυχημένο πλάνο του με χορό στις κάμερες!

Σε τρελά κέφια κατέγραψε μία κάμερα ασφαλείας, έναν διαρρήκτη που μόλις είχε καταφέρει να κλέψει αυτό που ήθελε από ένα κτίριο της πόλης Φρέσνο. Δείτε το βίντεο.

Κάμερες ασφαλείας ενός κτιρίου της πόλης Φρέσνο στην Καλιφόρνια κατέγραψαν ένα πρωτόγνωρο περιστατικό. Ο διαρρήκτης David Seale, αφού κατάφερε να φέρει εις πέρα το σχέδιο του, το γιόρτασε με χορευτικές φιγούρες!

Ο 43χρονος διαρρήκτης έδειξε την πλαστή του ταυτότητα στον άνθρωπο στην είσοδο του κτιρίου, ξεκλείδωσε ένα γραφείο, έκλεψε ένα λάπτοπ, κλείδωσε το γραφείο και μόλις τελείωσε το πλάνο του, έφυγε ανενόχλητος από το κτίριο.

Το αστυνομικό τμήμα δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από την εταιρεία ότι ένας άγνωστος που κινεί τις υποψίες μόλις έφυγε από το κτίριο. Αμέσως οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και ζήτησαν να δουν τι κατέγραψε την τελευταία ώρα η κάμερα ασφαλείας στην είσοδο του κτιρίου. Κανείς όμως δεν περίμενε ότι θα αντίκριζε τον διαρρήκτη σε τρελά κέφια να χαίρεται που τα κατάφερε με πολύ κέφι και χορό!

Η χαρά του βέβαια τελείωσε νωρίς, αφού ο διαρρήκτης συνελήφθη την Τρίτη 15 Μαΐου από αστυνομικούς και κατηγορείται για διάρρηξη, κλοπή και πλαστογραφία.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=c-yw_9uEWjg

Πηγή βίντεο: Daniel Kalemasi

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις