Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Συγκλονιστικό: Ο Ed Sheeran τραγούδησε δίπλα στην άρρωστη κοπέλα και αυτή αμέσως μετά ξεψύχησε…[vid]

Συγκλονιστικό: Ο Ed Sheeran τραγούδησε δίπλα στην άρρωστη κοπέλα και αυτή αμέσως μετά ξεψύχησε…[vid]

Με το που της τραγούδησε ο Ed Sheeran, αυτή αμέσως χαμογέλασε και άφησε την τελευταία της πνοή. Διαβάστε την συγκινητική της ιστορία.

Η 15χρονη Triona Priestly υπέφερε από καρκίνο και είχε μια επιθυμία, να της τραγουδήσει ο αγαπημένος της καλλιτέχνης, ο Ed Sheeran. 

Έτσι, ο αδερφός της Aidan, της επεφύλαξε μια έκπληξη. Συνεννοήθηκε με τον διάσημο τραγουδιστή να τον πάρουν τηλέφωνο και με ανοιχτή ακρόαση, να της τραγουδήσει. Ο Aidan μπήκε στο δωμάτιο της μικρής του αδερφής, σήκωσε το τηλέφωνο και έκανε την πιο όμορφη έκπληξη στην Triona.

Η Triona ενθουσιάστηκε ακούγοντας τον Ed Sheeran να της μιλά και να της τραγουδά. Λίγο αργότερα όμως έγινε το μοιραίο… Η 15χρονη με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό της άφησε την τελευταία της πνοή, έχοντας το αυτί της στο τηλέφωνο.

“Το κλείσαμε πολύ απότομα στον Ed Sheeran, γιατί με το που είπε το τραγούδι, αμέσως η Triona “αφέθηκε”. Δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Φερθήκαμε αγενώς αλλά δεν γινόταν και αλλιώς. Η Triona τον αγαπούσε πολύ και είμαι σίγουρος ότι θα χάρηκε που ήταν ο τελευταίος που άκουσε να της μιλά…”, δηλώνει ο αδερφός της.

Η ιστορία της Triona κάνει τον γύρο του διαδικτύου…

Δείτε το σχετικό βίντεο και το μήνυμα του τραγουδιστή μέσω του Twitter:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε