Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Έδειξε στον γορίλα φωτογραφίες από άλλους γορίλες – Δείτε την αντίδρασή του

Έδειξε στον γορίλα φωτογραφίες από άλλους γορίλες – Δείτε την αντίδρασή του

Αυτός ο νεαρός έδειξε στον γορίλα φωτογραφίες από άλλους γορίλες που βρήκε στο κινητό του. Η αντίδραση του γορίλα συγκλονίζει…

Ένα βίντεο με έναν γορίλα κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου. Δείτε τον ενθουσιασμό του γορίλα στη θέα άλλων γορίλων.

Ο πιτσιρικάς του παρακάτω βίντεο λατρεύει να πηγαίνει σε ζωολογικούς κήπους. Η εμπειρία του όμως στο συγκεκριμένο πάρκο ζώων θα του μείνει αξέχαστη. Ο γορίλας εκεί έδειξε ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον νεαρό. Ο λόγος ήταν το κινητό του. Όχι γιατί του κίνησε την περιέργεια αλλά γιατί από εκεί, ο πιτσιρικάς τού έδειχνε φωτογραφίες από άλλους γορίλες.

Στην αρχή ο γορίλας προσπαθεί να καταλάβει τι του δείχνει, όταν όμως κατάλαβε ότι αυτά τα ζώα του μοιάζουν, κάθισε αναπαυτικά δίπλα του και χάζευε τις φωτογραφίες από το κινητό του νεαρού. Οι γορίλες είναι ζώα με αναπτυγμένη τη νοημοσύνη τους. Ζουν σε μικρές ομάδες, μετακινούνται στο δάσος αναζητώντας φρούτα και θεωρούνται ακίνδυνα ζώα.

Σήμερα ο γορίλας θεωρείται είδος υπό απειλή εξαφάνισης, λόγω των εκτεταμένων καταστροφών του βιοτόπου του και του εντατικού κυνηγιού του από τον άνθρωπο.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Paul Ross

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις