Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Έδιωξαν πατέρα και κόρη από το αεροσκάφος επειδή η μικρή φοβάται τα αεροπλάνα

Έδιωξαν πατέρα και κόρη από το αεροσκάφος επειδή η μικρή φοβάται τα αεροπλάνα

Ένας πατέρας με την κόρη του αναγκάστηκαν να αποβιβαστούν από το αεροπλάνο μετά από πιέσεις του πληρώματος. Δείτε το βίντεο.

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σε μία πτήση της αεροπορικής εταιρείας Southwest Airlines με προορισμό την Ατλάντα. Ένας πατέρας με την κόρη του αναγκάστηκαν να αποβιβαστούν από το αεροπλάνο.

Και ενώ όλα πήγαιναν καλά και η επιβίβαση είχε τελειώσει στην ώρα της, ξαφνικά επικράτησε πανικός. Πατέρας και κόρη ενημερώθηκαν ότι πρέπει να κατέβουν από το αεροπλάνο. Πώς ξεκίνησαν όλα;

Το αεροπλάνο ήταν έτοιμο για απογείωση και άρχισε την πορεία του στον αεροδιάδρομο. Από τη στιγμή αυτή, ένα μικρό κοριτσάκι συνοδευόμενο από τον πατέρα του, έκλαιγε και φώναζε εξαιτίας του φόβου που έχει με τα αεροπλάνα. Ο πατέρας της προσπάθησε να την κάνει να ησυχάσει μέχρι που τελικά η πιτσιρίκα κατάφερε να ηρεμήσει.

Αυτό όμως φαίνεται ότι δεν έπεισε το πλήρωμα του αεροπλάνου, αφού η απόφαση είχε ήδη παρθεί… “Έχουμε ένα περιστατικό στο αεροπλάνο. Έναν επιβάτη που θα μπορούσε να γίνει επιθετικός. Θα επιστρέψουμε στην θύρα επιβίβασης”, ενημέρωσε ο πιλότος το κέντρο ελέγχου.

Ο πατέρας ζητούσε εξηγήσεις αφού το παιδί του είχε ηρεμήσει και η αναστάτωση είχε σταματήσει πια. Η αεροσυνοδός όμως επέμενε: “Δεν γίνεται να το συζητήσουμε άλλο. Επιστρέψαμε στο σημείο όπου έγινε η επιβίβαση”.

“Είναι απλά ένα παιδί! Φοβήθηκε!”, έλεγαν οι συνεπιβάτες προσπαθώντας να υπερασπιστούν τον πατέρα και την κόρη του. Η αεροσυνοδός επέμενε και ξεκαθάρισε ότι ο μόνος τρόπος να ταξιδέψουν στην Ατλάντα είναι να απομακρυνθούν οι δύο επιβάτες. Και όπερ και εγένετο…

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η 24χρονη συνεπιβάτης Alexis Armstrong:

Πηγή βίντεο: ABC News

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις