Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Έγινε δεκτή σε 113 Πανεπιστήμια με πλήρη υποτροφία!

Έγινε δεκτή σε 113 Πανεπιστήμια με πλήρη υποτροφία!

Η Jasmine Harrison έγινε δεκτή σε 113 Πανεπιστήμια και κέρδισε υποτροφίες αξίας 4,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Ένα όνειρο πολλών φοιτητών…

Είναι όνειρο όλων των φοιτητών να γίνουν δεκτοί στα Πανεπιστήμια της αρεσκείας τους και μάλιστα να δεχτούν προσφορά για πλήρη υποτροφία. Το όνειρο της Jasmine Harrison πραγματοποιήθηκε!

Σύμφωνα με το Shareably.net, η Jasmine ήθελε να κάνει αιτήσεις σε όσα περισσότερα Πανεπιστήμια μπορεί. “Μόλις άρχισα να λαμβάνω τα πρώτα μηνύματα αποδοχής των αιτήσεών μου, σκέφτηκα ότι θέλω να κάνω αιτήσεις σε όσα περισσότερα Πανεπιστήμια μπορώ. Υπάρχουν τόσα πράγματα που μπορώ να ανακαλύψω εκεί έξω και τόσες πολλές επιλογές και προοπτικές που με ενθουσίασε το γεγονός ότι μπορώ να κάνω αίτηση όπου θέλω. Και έτσι και έκανα!”, δηλώνει η 17χρονη.

Η μητέρα της ήταν αυτή που στεκόταν στο πλευρό της κατά τη διάρκεια όλης αυτής της διαδικασίας. “Δεν ήταν εύκολο να μαζέψω όλα τα χαρτιά που ήθελε κάθε Πανεπιστήμιο. Θυμάμαι καθόμουν με τη μαμά μου μέχρι το βράδυ και χανόμασταν από τις υποχρεώσεις και τις απαιτήσεις της κάθε σχολής. Δεν συγκεντρωνόμασταν και αντί αυτού, τραγουδάγαμε!”, συμπληρώνει η τυχερή μέλλουσα φοιτήτρια.

Η ίδια δηλώνει ότι μεταξύ άλλων, έκανε αιτήσεις σε Πανεπιστήμια της North Carolina, Florida, South Carolina, Maryland, και Colorado. Τελικά μετά από πολύ σκέψη, κατέληξε ότι η καλύτερη επιλογή για αυτήν θα ήταν να δεχτεί την προσφορά που έλαβε από το Bennet College στο Greensboro. Το Πανεπιστήμιο μάλιστα θα καλύψει τα έξοδα της για ένα χρόνο με πλήρη υποτροφία αξίας 28.000 δολαρίων.

Οι γονείς και οι φίλοι της 17χρονης είναι περήφανοι για το πείσμα της που την έκανε να πετύχει τον στόχο της. Ξέρουν ότι αν δούλεψε τόσο σκληρά για να τα καταφέρει με τις αιτήσεις, θα μπορεί να δουλέψει το ίδιο σκληρά για να πετύχει όλα όσα θα θέλει στη ζωή της.

Η Jasmine αναφέρει ότι σκληρή δουλειά και αφοσίωση ήταν απαραίτητα για να πετύχει τον στόχο της. Τώρα είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει το δεύτερο όνειρό της: Να γίνει μία πετυχημένη νοσοκόμα!

Πηγή βίντεο: Rula Brown

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις